Utorak, 30 travnja, 2024

Prijeteće poruke zaposlenicima “Bosnalijeka”: “Nastavite li sa svojim radom, pobićemo vam porodice!”

Preporučeno

Vršiocu dužnosti direktora “Bosnalijeka” d.d. Nedimu Uzunoviću, direktorici sektora Odnosa s javnošću Zinaidi Babović i zaštitarskoj agenciji Bosnalijeka SAS Security upućeni su prijeteći pozivi s istog mobilnog broja.

Bosnalijek“Nastavite li sa svojim radom, pobićemo vam porodice!”, sadržaj je prijeteće poruke, saopšteno je danas iz “Bosnalijeka”.

U saopštenju su pozvane odgovorne institucije da se uključe u rješavanje krize u “Bosnalijeku” i pitanje sigurnosti za svakog radnika.

Upravo se čita:  "Nemoj da mi diraš mater": Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

Odmah po upućivanju prijetećih poruka, poduzete su mjere zaštite Uzunovića i Babović te njihovih porodica.

Slučaj je prijavljen Policijskoj upravi Centar i informisan je dežurni tužilac.

-Zadnji slučaj je samo nastavak snažnih pritisaka s ciljem osporavanja Nedima Uzunovića za v.d. direktora Bosnalijeka, koji je izabran na konstituirajućoj sjednici Nadzornog odbora Društva, održanoj 13.06.2013. godine – saopšteno je iz “Bosnalijeka”.

Upravo se čita:  "Nemoj da mi diraš mater": Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

Navodi se da od dana stupanja na dužnost v.d. direktora Uzunovića, dva od četiri člana Uprave upisana u sudski registar odbijaju prihvatiti novog v.d. direktora i učestvovati u radu. To su izvršni direktor za finansije Šefik Handžić i izvršni direktor za marketing i prodaju Bojan Kebe.

-Oni su dosadašnjim ponašanjem kreirali niz incidenata, od slanja prijava neovlaštenih lica o navodnim provalama u kancelarije, otuđivanjima dokumenata i pečata, do potpuno netačnih navoda o sprečavanju slobodnog kretanja, ulazaka i izlazaka iz kompanije, čime su nanijeli štetu ugledu kompanije – citat je iz saopštenja upućenog danas iz “Bosnalijeka”.

Upravo se čita:  "Nemoj da mi diraš mater": Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

(Fena)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas