Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Poniženje za spas veze: Pogledajte šta je morao napraviti

Preporučeno

Prošle sedmice na Redditu je osvanula fotografija koja prikazuje kroz kakvo je ponižavajuće iskustvo jedan mladić morao proći kako bi spasio svoju vezu.

ponizenje-za-spas-veze-514x480Fotografija je snimljena u jednom shopping centru u Marylandu, a na njoj se može vidjeti kako mladić ponizno nosi natpis na kojem stoji da je varao svoju “prekrasnu, savršenu, nevjerojatnu” djevojku s kojom je u vezi tri godine i kako mu je ovo kazna.

Ali, njezina “osveta” nije stala samo na tome: on je morao prikupiti 500 potpisa stranaca koji se zalažu da ga ona primi natrag.

Nije poznato kako je sve završilo, ali korisnica Reddita koja je fotografiju objavila napisala je i kako postoji mogućnost da se plan izjalovio budući da je preljubnika vidjela “u ugodnom razgovoru s crnokosom ljepoticom” koja mu je govorila kako on kroz ovakvo ponižavanje ne bi trebao prolaziti, piše Huffington Post.

(Index.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Čović: Evropski sud pravde odbacio Sky! Mora da se poštuje domaći zakon i obavijesti nadležna država

Evropski sud pravde (ESP) odbacio je korišćenje kao dokaza u krivičnim sudskim postupcima "nezakonito dobijenih razgovora sa šifrovanih mreža...

Još vijesti za vas