Nedjelja, 14 travnja, 2024

Mladić uz pomoć Facebooka napokon pronašao prošlogodišnju ljubav, ali ona istog trena izbrisala profil

Preporučeno

Očajni mladić s Novog Zelanda napokon je našao Amerikanku koju je prošle godine upoznao u Hong Kongu na Novu Godinu i to nakon što je na Interentu zatražio pomoć

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Očajni mladić s Novog Zelanda napokon je našao Amerikanku koju je prošle godine upoznao u Hong Kongu na Novu Godinu i to nakon što je na Interentu zatražio pomoć – no ona zbog svega toga, čini se, nije nimalo sretna.

Naime, Reese McKee (25) na Facebook je postavio njezinu fotografiju i ispod napisao priču o večeri koja se dogodila prije gotovo godinu dana.

– Lutao sam uokolo i divio se novogodišnjim lampicama na kojima je blinkalo ‘2013.’, a onda sam uočio djevojku kako plače nasred ulice. Kazala je da je izgubila svoje prijatelje. Ja sam ju uspio nasmijati i do jutra smo plesali, pili i razgovarali. Tada je stupila u kontakt sa svojim prijateljima i oni su otišli. Prije nego li je nestala, uslikao sam je, a ona je kazala ‘pronađi me’ – kazao je McKee.

Facebook stranica prikupila je hiljade sljedbenika i oni su mu je pomogli pronaći. No, ‘Katie’ su zatrpali porukama što ju je prisililo da izbriše svoje profile na svim društvenim mrežama u nekoliko sati.

– Izmaklo je kontroli, pratili su svaku ‘Katie’ u Washingtonu – kazao je McKee za New Zealand Herald i dodao kako još nije uspio doći do nje i da sada čeka da mu se ona javi.

No mnogi nagađaju da ona uopće nema želje pričati s njim.

– Godina dana dovoljna je nekom da se uda, prođe kroz nekoliko veza ili pak rodi dijete – napisali su neki blogeri.

Čak je i sam McKee postao sumnjičav da će mu se ikad javiti. Izbrisao je svoj Facebook profil i stranicu putem koje je tražio Katie.

Ipak, kazao je kako se još uvijek nada.

– Šanse su jedan na prema milijun, no nadam se da ćemo stupiti u kontakt barem da joj zahvalim, jer ovo je za mene bila godina promjena, a počela je te večeri – kazao je zaljubljeni mladić.

Izvor: Jutarnji.hr

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas