Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Djevojka preko radija uhvatila momka u preljubi: ‘Ti si neki lover boy?! Sulejman?! Zabit ću ti u usta to cvijeće’

Preporučeno

Sandra je posumnjala da je Marko vara pa je nazvala Antenu Zagreb. U emisiji ‘Cvjećarnica’ riješili su njene nedoumice, saznala je da je Marko vara s Andreom.

Ilustracija
Ilustracija

Sandra je posumnjala da je Marko vara pa je nazvala Antenu Zagreb. U emisiji ‘Cvjećarnica’ riješili su njene nedoumice, saznala je da je Marko vara s Andreom.

U emisiji ‘Cvjećarnica’ Antene Zagreb, jedna je djevojka na nimalo ugodan način saznala da je dragi vara. Naime, Sandra je nazvala radio i rekla da želi testirati vjernost svog dečka Marka. Sumnjivo joj je bilo što je Marko dobivao poruke kasno navečer i tijekom noći.

– Govorio mi je da je to internet bankarstvo, da mu banka šalje neke obavijesti – rekla je Sandra te dodala kako mu nije povjerovala.

Kad joj se pružila prilika, pregledala je Markov mobitel i vidjela da mu sumnjive poruke stižu s broja koji je memorirao pod ‘Vulkanizer’. Sandra je nazvala taj broj.

– Javila mi se ženska. Mislim, nisam nikad čula za žensku vulkanizera, malo mi je to nevjerojatno – rekla je Sandra i dodala da je žena s druge strane linije odmah poklopila slušalicu.

S radija su nazvali nevjernog Marka. Zvala ga je jedna od voditeljica, Marta. Predstavila se kao cvjećarka koja ima novu cvjećarnicu u kvartu, Rosas Amarillas. Rekla je da se zove Vesna i ponudila mu besplatnu dostavu cvijeća na koju god adresu on želi.

– Bilo bi dobro da buket pošalje meni. Mislim, za njega bi bilo najbolje da ga pošalje meni – rekla je Sandra.

Marko je ipak rekao da želi da se buket žutih ruža dostavi na Andreinu adresu i ostavio joj zanimljivu poruku.

– Na karticu možete napisati ‘Budi strpljiva’ – rekao je Marko. Nakon toga u razgovor se uključila i njegova djevojka Sandra.

– Šta glumiš ti?! Tko je Andrea?! Reci mi, tko je Andrea?! Šta glumiš ti?! Ti si neki lover boy?! Sulejman?! Zabit ću ti u usta to cvijeće – urlala je Sandra koja je dečka tako reći uhvatila u prevari. Marka je pak mučilo samo to što je Sandra nekome koga on ne poznaje dala njegov broj. Mislio je da je sve to neka zezancija.

– Ma kakva zezancija! Nemoj mi se doma pojaviti jer… bolje ti je da mi se doma ne pojaviš – vikala je i dalje Sandra, a preljubnik Marko poklopio je slušalicu. Sandra je odlučila vezu prekinuti odmah.

(24sata.hr)

Preporučeni sadržaj

Izdvajamo

Izdvajamo

Rezolucija o Srebrenici usvojena u Generalnoj skupštini UN-a

Na današnjoj sjednici Generalne skupštine UN-a usvojena je rezolucija o genocidu u Srebrenici. 84 države su glasale za, 19 protiv a 68...

Još vijesti za vas