Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Pokretni štand s točionikom piva umalo usmrtio vozača kamiona

Preporučeno

Duga metalna šipka s rastvorene prikolice probila je prednji dio kabine MAN-ovog kamiona i zabila se vozaču u nogu iznad koljena.

Vozač kamiona povrijeđen je u nesvakidašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 16 sati na tomislavgradskoj obilaznici.

N.M. iz Širokog Brijega upravljao je kamionom Mercedes-Benz Atego 1529, bh. registracijskih oznaka, za koji je bio prikačen pokretni štand s točionikom piva, koji se u jednom trenutku rastvorio na prometnici te prepriječio put kamionu koji je dolazio iz suprotnoga smjera.

Upravo se čita:  "Nemoj da mi diraš mater": Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

Vozač MAN-a, bh. registracijskih oznaka, 23-godišnji M.P. iz Tomislavgrada pokušao je izbjeći kontakt s prikolicom, no nije u tome uspio.

Duga metalna šipka s rastvorene prikolice probila je prednji dio kabine MAN-ovog kamiona i zabila se vozaču u nogu iznad koljena.

Vozač je zbrinut u Domu zdravlja Tomislavgrad, nakon čega je prevezen u Kantonalnu bolnicu u Livnu, gdje je operiran i zadržan na daljnjem liječenju.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas