Nedjelja, 28 travnja, 2024

Nesreća u Dubrovniku: U auto-kampu stablo palo na šator i usmrtilo ženu

Preporučeno

Dubrovački vatrogasci jutros su u 4 sata zaprimili dojavu o padu stabla na šator u auto – kampu u Orašcu te su odmah po dojavi uputili vozilo i tri vatrogasca na mjesto događaja, javio je Dubrovački vjesnik.

AutokampOrasac-TragedijaPo dolasku ustanovljeno je da je u šatoru bilo četvero državljana Rumunjske te da je jedna ženska osoba smrtno stradala, javljeno je iz JVP Dubrovački vatrogasci.

Upravo se čita:  Prodavala garderobu preko interneta: Sudi joj se zbog utaje poreza

Riječ je o 30-godišnjoj Rumunjki koja je preminula na licu mjesta, nakon što joj je direktno na glavu pala odlomljena grana rogača. U šatoru su bili ona i sestra te njihovi muževi. Smrt je utvrdila dežurna liječnica, a tijelo je prebačeno na Odjel patologije dubrovačke Opće bolnice te slijedi obdukcija.

– Odlomljena grana pala je direktno na glavu 30-godišnje državljanke Rumunjske nanijevši joj tom prilikom ozljede od kojih je na mjestu preminula, dok je njezina sestra zadobila manje ozljede. Smrt na mjestu događaja utvrdila je medicinska ekipa HMP DZ Dubrovnik. O svemu je obavješteno nadleženo državno odvjetništvo po čijem nalogu su policijski službenici obavili očevid na mjestu događaja, a mrtvo tijelo je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice, potvrdili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Upravo se čita:  Neobični krugovi na nebu zbunili građane: Evo o čemu se tačno radi

(Doznajemo)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ništa mi nije teško” Dječak iz Bosanskog Petrovca je glava domaćinstva nakon smrti oca, od četvrte godine vozi traktor

Trinaestogodišnji Miloš Jeličić iz Bosanskog Petrovca kompletan posao jednog seoskog domaćinstva preuzeo je na sebe nakon što mu je...

Još vijesti za vas