Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Sutra u BiH prijepodne vedro, poslijepodne oblačno vrijeme

Preporučeno

Sutra će u našoj zemlji, u jutarnjim satima, preovladavati vedro, a u ostatku dana se očekuje promjenjivo oblačno vrijeme. Prama kraju dana, naoblačenje sa sjevera, na sjeveru i sjeveroistoku zemlje uslovit će kišu, a u noći sa ponedjeljka na utorak u centralnim i istočnim područjima.

Ilustracija
Ilustracija

Vjetar, slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni, u Hercegovini u skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura od 11 do 17, na jugu do 23, a dnevna od 25 do 33 stepeni.

Upravo se čita:  Napad na Baščaršiji: Žena spriječila džeparoša dok je pozirala za fotografiju

U Sarajevu jutro sunčano, u ostatku dana promjenjivo oblačno. Kiša se očekuje u noći sa ponedjeljka na utorak. Jutarnja temperatura oko 13, a dnevna oko 26 stepeni.

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 9, Kupres 20, Ivan-sedlo, Sokolac 21, Livno 24, Sarajevo, Bugojno, Srebrenica i Tuzla 25, Bihać, Bijeljina, Gradačac i Zvornik 26, Banja Luka, Doboj, Goražde, Sanski Most i Zenica 27, Neum i Prijedor 28, Mostar i Trebinje 29 i Stolac 30.

Upravo se čita:  Stigle trešnje, rod je dobar: Kilogram oko 9 KM

Temperatura mora u Neumu u 14h je iznosila 26 stepeni.

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Sedamdesetdevetogodišnja žena iz Dablina ostala je bez svoje ušteđevine od 250.000 funti (576.780 KM) nakon što je prevario muškarac...

Još vijesti za vas