Utorak, 7 svibnja, 2024

Dragana Mirković otkrila koliko je zaista bogata: Ne moram više nikada da radim!

Preporučeno

Folk pjevačica Dragana Mirković jedna je od najnagrađivanijih pjevačica i najpoznatijih na ovim prostorima. Ona je ostvarila sve svoje snove tokom svoje karijere.

Foto: Arhiv

Sa mužem Tonijem Bijelićem, sinom Markom i kćerkom Manuelom živi u raskošnoj vili u Beču, a kako je kazala sama pjevačica, ima dovoljno novca da više ne mora nikada da izađe na scenu.

Upravo se čita:  Pjevačica iz Srbije prošla na crveno i zakucala se u autobus: Isplivali detalji saobraćajne nesreće, evo koja kazna joj prijeti

– Živim van zemlje, imam divan brak i porodicu. Živim divan život, idem na putovanja, dobila sam sve ono što sam željela, pa čak i više od toga. Ne postoji ništa zbog čega bih morala da radim, osim ljubav prema publici – kazala je jedne prilike ova folk zvijezda.

Njihova vila u Beču odiše luksuzom, ima bazen sa mnogo dragocjenosti i predmeta koji su optočeni Swarovski kristalima.  Oni posjeduju i firmu koja prodaje automobile, imaju TV stanicu u Srbiji, vozni park… Koliko Dragana cijeni svoje saradnike svjedoči i informacija da je jednom poklonila čak i auto “jaguar”.

Upravo se čita:  Pjevačica iz Srbije prošla na crveno i zakucala se u autobus: Isplivali detalji saobraćajne nesreće, evo koja kazna joj prijeti

Ekipa “Pulsonline” je zavirila u njen luksuzni dom u Beču, gdje su napravili nekoliko fotografija i pokazali kako izgleda dom pjevačice.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zeničanka pala sa prozora stana, životno ugrožena, prevezena na KCUS

Četrdesetdevetogodišnja P. E. iz Zenice pala je danas oko 10.30 sati sa prozora stana na drugom spratu, zgrade u...

Još vijesti za vas