Utorak, 7 svibnja, 2024

Pogledajte šokantnu snimku iz Splita na kojima se mlate dvije srednjoškolke dok rulja snima i navija

Preporučeno

Za tučnjavu zna i škola jedne od djevojaka koja je slučaj prijavila policiji.

Od jutros hrvatski mediji objavljuju detalje o tučnjavi, a koje od jučer kruže društvenim mrežama. Prema informacijama koje su potvrđene s više strana za Index.hr, na snimci se tuku djevojke od kojih jedna pohađa prvi razred srednje škole, a druga drugi razred. Idu u različite srednje škole, a u sukobu su, navodno zbog dečka.

Upravo se čita:  Na granici BiH i Hrvatske: Ženu ugrizao poskok dok je brala mladi luk, hospitalizirana u Splitu

Za tučnjavu zna i škola jedne od djevojaka koja je slučaj prijavila policiji. Osim što se djevojke tuku, šokantno je da rulja oko njih navija i sve snima mobitelima kao da je udaranje šakama dviju srednjoškolki nešto najnormalnije.

Masa je glasno navijala, sve je počelo udarcem u glavu, mršavija i manja djevojka završila je na podu, a jača i veća oborila se na nju između dva automobila svom snagom. Jedan od najpotresnijih trenutaka je onaj kada je na trenutak zastala, ozareno pogledala okupljenu publiku i videći u njima ohrabrenje i poticaj, bespomoćnu djevojku nastavila je tući. Tučnjava je ubrzo prekinuta, a plavokosa djevojka jedva je došla sebi, vidno uznemirena i ošamućena.

Upravo se čita:  Unuk Josipa Broza Tita pisao molbu zemljama Pokreta nesvrstanih da ne glasaju za rezoluciju o Srebrenici

Iz splitske policije potvrdili su kako su zaprimili prijave o tučnjavama na ulicama, u ovom trenutku analiziraju snimke i pokušavaju utvrditi identitete sudionika, ali nikakve detalje ne mogu iznositi do završetka kriminalističke istrage.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Zeničanka pala sa prozora stana, životno ugrožena, prevezena na KCUS

Četrdesetdevetogodišnja P. E. iz Zenice pala je danas oko 10.30 sati sa prozora stana na drugom spratu, zgrade u...

Još vijesti za vas