Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Nevjerojatan život 24-godišnjeg milijardera koji je s 19 godina dobio sve

Preporučeno

24-godišnji Gustav Magnar Witzøe je treći najmlađi milijarder svijeta te ujedno i najbogatiji čovjek u Norveškoj. Kako živi? Baš onako kako biste i zamislili.

Gustav je vlasnik skoro polovice norveške kompanije Salamar koja se bavi uzgojem ribe, a vlasnički udio mu je poklonio njegov otac kad je Gustav imao samo 19 godina. Danas je težak 1,9 milijardi dolara, piše Forbes.

Upravo se čita:  Pogledajte stan koji se prodaje u Sarajevu za 780.000 KM

“Ima to svoje dobre i loše strane, to može utjecati na tebe na razne načine, ali utjecati i na tvoj odnos s prijateljima”, rekao je njegov otac jednom prilikom i priznao da je obitelj dugo vijećala o tome treba li na čelo kompanije staviti 19-godišnjaka.

Svoj ekstravagantni način života redovito dokumentira na Instagramu. Preko luksuznih putovanja, ekstravagantne odjeće do mnoštva tetovaža – Gustav o svemu redovito obavještava svoje pratitelje.

Upravo se čita:  Grad u BiH nazivaju "dolinom milionera": Bogati ste tek ako imate 100 miliona KM

Osim Salamarom, Gustav se bavi i tehnološkim startupovima, odnosno ulaganjem u njih.

Voli modu, tetovaže, skupe satove i još skuplje automobile, a prema društvenim mrežama jasno je i da, poput većine njegovih vršnjaka, obožava izlaske…

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas