Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Uhvaćen ubica poštara Nusreta Mehinovića?!

Preporučeno

U prostorije PU u Tešnju, kako dozanje “Dnevni Avaz” privedena je osoba sa inicijalima S.A. osumnjičena za okrutno ubistvo poštara Nusreta Mehinovića u Šijama kod Tešnja 11. jula ove godine.

Čeka se potvrda MUP-a ZDK.

Podsjetimo, Nusret Mehinović je ubijen u noći sa srijede na četvrtak, u iznajmljenoj kući u Šijama na lokalitetu Ravne pored regionalnog puta Medakovo – Šije. Njegov leš pronašao je Safet Bajrić, a pretpostavlja se da je izmasakriran satarom.

Upravo se čita:  Nova teška nesreća na cestama u BiH, poginula 28-godišnja trudnica

U danima prije zločina Mehinović je dijelio penzije za oko 250 korisnika u Mravićima, u Doboj- Jugu i Šijama. Navodno nije uspio podjeliti nekoliko penzija, te je taj novac čuvao kod sebe u torbi. Pretpostavlja se da je kod sebe mogao imati najviše 2.000 maraka.

Mehinovićevim kolegama izgledalo je čudno jer se on u četvrtak nije pojavio na poslu, a kako nije odgovarao na telefonske pozive, zamolili su Safet Bajrić da ode do kuće u kojoj je živio. Po ulasku u kuću Bajrić je Nusretovo tijelo zatekao na kauču, pored upaljenog TV prijemnika.

Upravo se čita:  "Nemoj da mi diraš mater": Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

sije-postar

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas