Utorak, 30 travnja, 2024

Nisu stvoreni za brak: Iza ova tri horoskopska znaka kriju se najgori muževi

Preporučeno

Jednostavno, neki muškarci nisu stvoreni za brak. Oni možda žele i vole, ali njihove osobine govore sasvim drugačije.

Dakle, ovo su gospoda, koju bi trebalo da zaobilazite, ako želite da uplovite u mirnu bračnu luku.

Djevica

Oni su ljubomorni i nesigurni, a to tako umiju da sakriju na početku veze. A onda, kada se ušuškaju u sliku gospodina Savršenog pokazaće svoje pravo lice. To se dogodi uglavnom u času kada ste već spremni da potpišete kod matičara ili ste kupili zajedno stan na kredit. Djevice kao muževi mogu da budu neviđeni manipulatori i kontrol frikovi.

Bik

Oni vole djecu i ženu, ali mnogo više vole novac i karijeru. Veče će prije provoditi u kancelariji, nego kod kuće sa porodicom. Nedostatak sebe u porodici pokušaće da nadoknade skupocjenim poklonima i komplimetima. Pa, ako vam to odgovara, onda je možda baš on idealan partner za vas.

Riba

Nesigurni i romantični, romantični i nesigurni i tako u krug. U stanju su da pažnjom obasipaju bez milosti voljeno biće, ali ih nekako uvijek privlače žene kojima pokazivanje nježnosti nije prioritet. Oni tada postaju nesigurni, pa depresivni, pa povučeni u sebe, pa… Ili ostaju sasvim bez karaktera ili počinju da varaju, prenosi Žena Blic.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas