Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

“Zaljubljen sam u svoju curu do ušiju, ali ću je ostaviti ako to napravi s grudima, ne mogu to podnijeti”

Preporučeno

Jedan anonimni muškarac požalio se magazinu Stuff na odluku svoje djevojke koja želi povećati grudi.

“Viđam se s izvanrednom ženom već 10 mjeseci. Ona je sve što tražim u ženi, zabavna, prirodno lijepa, najcool djevojka koju znam i lud sam za njom. Zaljubljeni smo do ušiju. Problem je to što mi je nedavno priznala da želi povećati grudi. Misli da njene grudi nisu dovoljno velike (ima B košaricu). Nemojte me krivo shvatiti, mogu razumjeti zašto bi joj se veće grudi sviđale, ali ja mislim da su njene grudi savršene. Ima 40 godina i ima savršene grudi”, započeo je svoju priču.

“Ja mrzim silikonske grudi. Ne izgledaju prirodno i ni na dodir nisu prirodne. Prije nekoliko godina bio sam sa ženom koja je imala silikone i čim sam ih dotaknuo, odmah su me odbile. S curom sam pričao o tome, no ona je uvjerena da će to obaviti čim dobije novac od nagodbe s bivšim mužem. Rekao sam joj što mislim o tome, ali sam joj i rekao da znam da joj ne mogu određivati što će raditi sa svojim tijelom. Ali ne znam mogu li ostati s njom ako to napravi”, kaže.

“Ona ne zna da razmišljam o prekidu ako se operira jer je ne želim emocionalno ucjenjivati. Pronašao sam ženu iz snova, a ona to želi promijeniti”, zaključio je.

Stručnjakinja za veze Jennifer Souness odgovorila mu je da razmisli jesu li mu prirodne grudi važnije od čitave njegove djevojke kao osobe. “Žena u koju si se zaljubio više je od samih grudi…”, odgovorila mu je.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas