Srijeda, 1 svibnja, 2024

Kao od majke rođena: Jelena Karleuša se slikala potpuno gola

Preporučeno

Jelena Karleuša skinula se potpuno gola, a sve zarad kampanje za zaštitu životinja, čime je postala prva poznata ličnost sa ovih prostora koja pozira za poznatu kampanju: “Radije ću da budem gola nego da nosim krzno”!

– Kao osoba javnog života sa velikim uticajem na mladu populaciju, posebno u ovom dijelu Evrope, želim da predstavljam dobar primjer, da budem dobar predvodnik – poručuje Jelena.

– Ova kampanja uključuje slavne ljude iz cijelog svijeta, koji podižu svoj glas i efikasno djeluju. Koristimo našu slavu na najbolji mogući način – protiv ubijanja nedužnih. Pokazujemo našu kožu i objašnjavamo da smo ljepši kada su naša srca i duše pune samilosti i ljubavi. Ne treba nam krvavo krzno da bismo izgledali i osjećali se lijepo – ubijanje ne može biti lijepo – dodaje Karleuša.

Podržavajući organizaciju za prava životinja ona usmjerava pažnju na patnje životinja, koje se ubijaju zbog njihovog krzna, a pritom se uklapa u duh vremena kao uzor za svoje obožavaoce, ali i kao osoba koja podržava zabranu farmi za proizvodnju krzna.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

Jelena Karleuša želi da inspiriše ljude i ohrabri svoje fanove da se lijepo odnose prema životinjama i prestanu podržavati industriju za proizvodnju krzna i da se opredijele za modu bez svireposti.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas