Srijeda, 1 svibnja, 2024

Severina neutješna nakon afere sa golim fotografijama, slavna pjevačica ne izlazi iz stana

Preporučeno

Nakon što su u javnost dospjele Severinine nove eksplicitne fotografije, ona se zabrinula da bi i njen sin mogao da sazna za njih jer je krenuo u školu, prenosi „Scena“.

Severina je ovog puta veoma je loše podnijela činjenicu da ju je javnost ponovo vidjela potpuno golu, jer je njen nasljednik ipak školarac.

Upravo se čita:  Paparaco! Haris nakon razvoda promijenio imidž: Više ne nosi šešir! Pjevač kao mladić

– Mali Aleksandar sada ide u školu gdje komunicira sa djecom, pa drugari iz razreda lako mogu da mu kažu da su vidjeli njegovu mamu u novinama. Djeca kao djeca, to mogu da iskoriste da ga provociraju i da mu boravak u školi pretvore u pakao. Severina sada zbog toga veoma brine i povušava da smisli način kako da ga zaštiti od potencijalnih neprijatnosti – ispričala je prijateljica hrvatske pjevačice za „Blic Scenu“, prenosi Avaz.ba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Navnodno, Severina danima ne izlazi iz stana, potpuno se povukla, a čak ne odlazi ni na treninge. Društvo joj prave suprug i majka. Nekoliko najboljih prijatelja je uz nju, ali ona je ipak neutješna.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas