Subota, 27 travnja, 2024

”Naše putovanje počinje” u Banja Luci postiglo veliki uspjeh

Preporučeno

Više od stotinu trudnica u Banja Luci je u srijedu, 12.12.2018. godine uživalo u edukativnim predavanjima i zanimljivom sadržaju koji su pripremili organizatori.

Naime, organizator projekta Edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje” je mostarska kompanija Sfera u saradnji sa Klinikom Medico S, a cilj je educirati buduće mame i ponuditi im mogućnost direktne komunikacije sa doktorima i predstavnicima brendova. Događaj se održao u hotelu Jelena, te pored eduktivnih predavanja, okupljene trudnice su imale priliku posjetiti štandove sponzora i partnera druženja, upoznati se sa njihovim proizvodima, te direktno komunicirati.

Upravo se čita:  Sin pronašao novčanik sa 1.500 KM i dao majci, osumnjičeni za utaju i prikrivanje

Svaka trudnica je na poklon dobila časopis Roditelj, jedini stručni specijalizirani časopis za uspješan odgoj djece u BiH, čiji je izdavač Sfera, te vrijedne poklone i nagrade sponzora i partnera projekta.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espumisan L, Tosama sa proizvodima To.To, Farmaduks sa proizvodima MAM, Forever Living, te Sebamed.

Upravo se čita:  Banjalučka policija upozorila na lažne novčanice

Učešće na edukaciji je besplatno, te sve zainteresovane trudnice se mogu prijaviti online putem facebook stranice Roditelj. Naredno druženje zakazano je za Mostar, a projekat se održava svaki mjesec, kvartalno po gradovima; Mostar, Sarajevo, Banja Luka.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Da li postoji način da potrošači u BiH izbjegnu poskupljenje struje

Elektroprivreda BiH, koja snabdijeva strujom oko 732.000 domaćinstava u ovom bh. entitetu, prije dvadeset dana je predložila podjelu potrošača...

Još vijesti za vas