Srijeda, 1 svibnja, 2024

Lijepa atletičaraka otkrila: “Imam 37 godina i nevina sam”

Preporučeno

Od svoje zamisli da nema seksa prije braka i ne odustaje

Lolo Jones jedna je od najljepših atletičarki, jedna od onih koja privlači pažnju na stadionima, a sad ju je privukla i s najnovijom izjavom. Amerikanka je priznala da nije još imala seks iako ima 37 godina. Razlog je taj što to želi učiniti tek kada se uda.

– Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da se prvi put seksam tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca – požalila se Jones.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

Na Olimpijskim igrama u Londonu prelijepoj atletičarki je bronza pobjegla za deset stotinki. Lolo se nedavno odlučila na novi izazov u životu te se prijavila u Big Brother.

Od svoje zamisli da nema seksa prije braka i dalje ne odustaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

– Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav. Napuštaju me kada shvate da neće biti seksa prije oltara – kaže nezadovoljna Jones.

Ne brine je nimalo što joj je već 37 godina, a noć u kojoj će izgubiti nevinost zamišlja kao posebnu s romantičnim ugođajem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas