Nedjelja, 28 travnja, 2024

Tešanj: Iz vode izvučeno tijelo 35-godišnje žene

Preporučeno

FUCZ i dalje traga za dječakom iz Begova Hana kod Žepča, za Almirom Gluhićem iz Zavidovića i Salihom Omerović iz Sarajeva, koja je nestala na području Srebrenice.

Federalna uprava civilne zaštite (FUCZ) saopćila je da su vatrogasci općine Tešanj učestvovali u izvlačenju tijela utopljene žene stare, oko 35 godina, iz improvizovanog ribnjaka u mjestu Trepče.

Upravo se čita:  Nesreća kod Srebrenika: Uništeno vozilo EUFOR-a

Istraga nadležnih organa je u toku.

FUCZ je, kako se dalje dodaje, i u stalnom kontaktu sa svim institucijama i organizacijama uključenim u potragu za nestalim osobama – dječakom iz Begova Hana kod Žepča, za Almirom Gluhićem iz Zavidovića i Salihom Omerović iz Sarajeva, koja je nestala na području Srebrenice.

Prikupljaju se dodatne informacije, prati stanje na terenu te je civilna zaštita spremna da se odmah, u slučaju pronalaska novih tragova ili dobijanja pouzdanih informacija, uključi u nastavak potrage u punom kapacitetu, navedeno je.

Upravo se čita:  Objavljeni detalji ubistva Banjalučanina na Manjači: Drvenom letvom Rodoljubu zadao više udaraca po glavi od kojih je preminuo

U ovom izvještaju, Federalna uprava donosi i informaciju o vodostaju rijeke Save, koji je u opadanju cijelim tokom kroz Posavski kanton.

Vodostaj na brani hidroelektrane Modrac jutros je bio je 199,52 m.n.m., (tačka preljeva je 200 m.n.m.). U odnosu na mjerenje jučer, nivo je niži za 3 cm, saopćila je također Federalna uprava civilne zaštite.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ništa mi nije teško” Dječak iz Bosanskog Petrovca je glava domaćinstva nakon smrti oca, od četvrte godine vozi traktor

Trinaestogodišnji Miloš Jeličić iz Bosanskog Petrovca kompletan posao jednog seoskog domaćinstva preuzeo je na sebe nakon što mu je...

Još vijesti za vas