Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Otkrio šta se desilo: Oglasio se Elvedin Hamzić kojeg su navodno otele djevojke

Preporučeno

– Ne želim biti neki konj i nasilnik. Došao sam dobrovoljno svojoj kući, ja nisam naučio na njihov mentalitet života – poručuje Elvedin

Elvedin Hamzić iz Lukavca, čija se porodica 16. januara oglasila na Facebooku apelom tražeći pomoć u pronalasku ovog mladića, javio se putem Facebooka i otkrio šta se sve desilo.

Podsjetimo, jedna od rodica ovog mladića je u izjavi za Dnevni avaz kazala da su Elvedina Hamzića otele dvije žene iz Dubrava te da ga drže zarobljenog u svojoj kući.

Upravo se čita:  Sladić objavio detaljnu prognozu vremena za 1. maj

Nakon brojnih medijskih natpisa i višednevne potraga, reagirao je Elvedin koji je rekao da je otišao jer nije navikao na “njihov mentalitet”.

– Ne želim biti neki konj i nasilnik. Došao sam dobrovoljno svojoj kući, ja nisam naučio na njihov mentalitet života. U onakvoj kući ne žive podstanari. Pričaju i hljagaju moju porodicu, a vrlo se dobro zna ko smo mi, Hamzići. A ove tri su vrlo dobro poznate ko su i šta su. Bitno je da sam ja izvukao živu glavu – poručio je, između ostalog, Hamzić.

Upravo se čita:  Banjalučka policija upozorila na lažne novčanice

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas