Srijeda, 1 svibnja, 2024

Bora Drljača na intenzivnoj njezi

Preporučeno

Bora se trenutno nalazi na odjeljenju intenzivne njege. Njegova prijateljica Svetlana Tomić potvrdila je loše vijesti

Bora Drljača ponovo je završio u bolnici i to nakon što je nedavno operisao tumor na debelom crijevu. Iako je izgledalo da se pjevač oporavlja i da je mnogo bolje, komplikacije su uslijedile kada se javio tromb.

Naime, nakon operacije tromba koji se nalazio u blizini srca, Borini prijatelji otkrili su da je njegovo stanje opet stabilno, međutim sve se zakomplikovalo.

– Bora baš nema sreće. Sve ga je zadesilo u kratkom vremenskom periodu. Prvo je operisao tumor, pa tromb… Ne znam šta da kažem. Situacija nije uopšte naivna, a on je sada na intenzivnoj njezi. Svi se nadamo da će uspeti da se izvuče iz ovoga – rekao je izvor blizak pevaču za “Pink.rs”.

Bora se trenutno nalazi na odjeljenju intenzivne njege. Njegova prijateljica Svetlana Tomić potvrdila je loše vijesti:

– Jeste, Bora je u bolnici. Trenutno je na intezivnoj njezi. Bas sam zabrinuta za njega. Nadam se da ce biti dobro i da će se stabilizovati. U kontaktu smo sa Borinim sinom. Bora je veliki borac i vjerujem da će izaći kao pobjednik. Bitno je da je uz njega njegova porodica, familija i svi ljudi koji ga vole – rekla je ona.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas