Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Zvezde Granda” se vraća na Novu BH uz mnogo noviteta

Preporučeno

Novu epizodu 3. kruga takmičenja emisije “Zvezde Granda”, a koja je ranije snimljena, gledatelji u Bosni i Hercegovini u programu Nove BH mogu gledati u subotu, 23. maja u 20:15 sati

Nove epizode najvećeg muzičkog takmičenja u regionu na radost brojnih gledatelja uskoro se ponovo vraćaju na male ekrane. Kada počinje snimanje novih emisija “Zvezde Granda” te kako će se takmičenje odvijati u nastavku sezone, za Novu BH otkrio je direktor Grand produkcije Saša Popović.

“Došlo je vrijeme za ponovno snimanje. ‘Specijal’ će te moći gledati već ove nedjelje na Novoj BH, a 25. maja počinjemo snimanje novih emisija ‘Zvezde Granda’. Također i Žika Jakšić nastavlja snimanje showa ‘Nikad nije kasno’, tako da nastavak sezone startamo u punom pogonu. Narednih pet emisija koje će se emitirati do kraja juna snimat ćemo samo sa kandidatima iz Srbije. Najesen pridružit će nam se kandidati iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske. S njima ćemo također snimati emisije trećeg kruga iz prostog razloga što ne želimo da dovodimo kandidate iz zemalja ex Jugoslavije, jer ne znamo kakve mjere će propisati i Srbija, a i države iz kojih kandidati dolaze. Ovo je trenutno najsigurnija opcija, a svi kandidati imat će podjednak broj emisija za predstavljanje”, rekao je Popović.

Saša naglašava da je pandemija koronavirusa i vanredna situacija u cijelom svijetu utjecala i na samu završnicu popularnog takmičenja. U skladu s tim najavio je i novi koncept emisije te kada će biti održano finale.

“Ove godine neće biti finala, nego svi kandidati koji su ostali u takmičenju nastavljaju i sljedeće godine. Radit ćemo sa mnogo manjim brojem kandidata, tako da će zaista kandidati u novoj sezoni imati priliku da se predstave mnogo kvalitetnije i da pokažu šta znaju, a u nastavku ćemo promijeniti i koncept emisije. Također, želim da najavim da ćemo pokrenuti website za online audicije, a kandidate koji prođu spojit ćemo sa takmičarima iz ove sezone. Svakako, svi novi takmičari će prethodno morati proći tri kruga takmičenja, a to ćemo sve najesen brzopotezno uraditi.”

Novu epizodu 3. kruga takmičenja emisije “Zvezde Granda”, a koja je ranije snimljena, gledatelji u Bosni i Hercegovini u programu Nove BH mogu gledati u subotu, 23. maja u 20:15 sati, a već naredne subote, od 30. maja, prikazivat će se i nove emisije koje će biti u potpuno novom ruhu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas