Utorak, 30 travnja, 2024

U subotu veliki povratak Adnana Ćatića u ring

Preporučeno

Ostalo je još pet dana do velikog povratka Adnana Ćatića, alias Felixa Sturma, u ring.

Bivši svjetski prvak četverogodišnju boksersku pauzu prekinut će borbom protiv dosad neporaženog borca iz Njemačke Time Rosta, a meč će biti u 10 rundi.

Podsjetimo, Felix Sturm se posljednji put borio 2016. godine kada je pobjedom nad Fedorom Chudinovom osvojio pojas WBA prvaka u supersrednjoj kategoriji. Borba između Ćatića i Rosta održat će se u Hamburgu 19. decembra u 19 sati.

Zahvaljujući Face TV i ljubitelji boksa u našoj zemlji moći će uživati u velikom povratničkom meču šampiona. Ova televizijska kuća emitirat će direktan prijenos, a komentator će biti odlični Marjan Mijajlović.

– Jedva čekam subotu i borilački spektakl iz Hamburga. Poslije dugo vremena Ćatić se vraća u ring i ovaj meč je u Njemačkoj najavljen na velika vrata. Face se ponovo pobrinuo da emitira direktan prijenos borbe našeg Adnana. Svi se nadamo još jednoj pobjedi vrhunskog sportiste – kaže Marjan Mijajlović.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas