Petak, 3 svibnja, 2024

Dr. Đokanović uputio poruku Dodiku: “Podnesite ostavku, kao moralni čin…!”

Preporučeno

Podnesite ostavke, kao moralni čin, zbog afere kojom ste obrukali narod i Republiku Srpsku, piše dr. Dragan Đokanović

  • Gospodine Dodik, javnost u Republici Srpskoj je saznala da Vam je vraćena ikona koju ste poklonili ministru inostranih poslova Ruske Federacije Sergeju Lavrovu.

Takođe je objelodanjeno i da su Vam iz Ministarstva spoljnjih poslova Ruske Federacije poručili da je potrebno da se, sa ikonom, javite u Interpolovu kancelariju!

Upravo se čita:  "Dešava se ozbiljan udarac na srpski narod": Dodik odgovorio šta će biti 2. maja

Gospodine Dodik, nama, stanovnicima Republike Srpske nije mnogo bitno da saznamo kojim putem je, i na koji način, sporna ikona stigla do Vaše poklon-kese, ali nam je, i te kako, važno da nam se obratite i priznate da Vi, i kompletna Vaša ekipa, koja (godinama već) uzurpatorski upravlja Republikom Srpskom – niste dorasli vođenju politike kao odgovornog narodnog posla.

Upravo se čita:  Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Podnesite ostavke, kao moralni čin, zbog afere kojom ste obrukali naš narod i Republiku Srpsku!

Gospodine Dodik, ne podneste li ostavke i dovedete li postojanje Republike Srpske pod znak pitanja – a slike policije, pravosuđa, medija i politike Republike Srpske (što je sve pod Vašom apsolutnom kontrolom) koje ste, i ovom aferom, odaslali u svijet, mogu mnoge uticajne političke faktore navesti da razmišljaju o toj temi – posljednja riječ biće riječ naroda!

Upravo se čita:  Slobodan Šoja: Iza Rezolucije o Srebrenici ne stoji Lagumdžija, nego je ovo odgovor velikih sila na Dodikovu retoriku

Ne zaboravite da skoro 30 hiljada boračkih grobova mogu da progovore, napisao je dr. Dragan Đokanović

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Vremenska prognoza za naredne dane: Malo kiše, malo sunca

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za naredne dane. U petak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme uz...

Još vijesti za vas