Utorak, 30 travnja, 2024

Skijanje na Jahorini: Pogledajte za šta smo platili 70KM!?

Preporučeno

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Kakanjac koji je današnji dan planirao iskoristiti za skijanje na Jahorini.

Ogorčeni skijaš poslao je video snimak ali i fotografije njegovog današnjeg ‘provoda’ koji ga je koštao 70 maraka i nije mogao dobiti povrat novca.

“Javljamo vam se sa Jahoine gdje su uslovi za skijanje opasni za život ali i dalje ogovorne osobe neće da zaustave skijanje. Drveće od vjetra pada po stazi ali niko i ništa ne poduzima. Za povrat novca niko neće ni da čuje iako je dnevna karta bila 55KM i plus parking 15KM (ukupno 70KM). Oslada je samo jedna staza da radi gdje su ogromne gužve i niko ne poštuje epidemiološke mjere.” – izjavio je skijaš iz Kakanj čiji identitet je poznat redakciji portala.

Upravo se čita:  Spremite se na povratak ljetnih temperatura

Podsjećanja radi, Federalni hidrometeorološki zavod izdao je narandžasto upozorenje zbog jakih olujnih udara juga u većem dijelu Bosne i Hercegovine. Upozorenje je izdato za sutra od 12 do 24 sati.

– Očekuju se udari juga između 60 i 80 kilometara na sat, lokalno oko ili iznad 90 kilometara na sat – navode iz FHMZ.

Upravo se čita:  Zastupnica Arijana Memić tražila da se policiji zabrani sjedenje u kafićima tokom radnog vremena, stigao odgovor od policije

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Od sutra se očekuje povećana frekvencija saobraćaja i gužve na granicama

Jutros se u većem dijelu Bosne i Hercegovine saobraća uz povoljne vremenske uslove i slabiju frekvenciju saobraćaja. Sutra, posljednjeg dana...

Još vijesti za vas