Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Puhalo nakon Dodikovog izlaska iz bolnice u svom stilu: “Nije on ozdravio…”

Preporučeno

Dodikov istup nakon izlaska iz bolnice u svom prepoznatljivom stilu prokomentarisao je banjalučki psiholog i analitičar Srđan Puhalo.

Milorad Dodik je, nakon dvosedmične hospitalizacije i liječenja na UKC-u RS-a od Covid-19, jučer izašao iz bolnice te odmah zaprijetio otcjepljenjem

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik jučer je, nakon dvosedmične hospitalizacije i liječenja na UKC-u RS-a od korone, izašao iz bolnice te odmah zaprijetio otcjepljenjem. To je u svom prepoznatljivom stilu prokomentarisao banjalučki psiholog i analitičar Srđan Puhalo.

Upravo se čita:  Oštra poruka iz Neuma: Murphy pozvao političare da se ‘maknu s puta’ projektu južne interkonekcije

Naime, Dodik je po ko zna koji put ponovio da je “RS je protiv Visokog predstavnika, bez obzira ko on bio i kako se zvao”, kako je “sve sa visokim predstavnikom i Ustavnim sudom podvala i kažnjavanje RS, a što će dovesti do raspleta u BiH”, kao i to da će “prije nestati BiH i ostati RS i biti država koja ima pravo na postojanje”.

Upravo se čita:  Dodik: "2007. sam rekao da je bio genocid, ali sam pogriješio"

– Milorad Dodik nije ozdravio, isti je kao i prije!!!, napisao je Puhalo na svom Twitter nalogu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Spas od sankcija: Gorica Dodik preduzeće prebacila na supruga

Gorica Dodik, kćerka predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, prebacila je preduzeće „Agro Voće“ na supruga Pavla Ćorovića, saznaje CAPITAL. Ovo...

Još vijesti za vas