Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Abazović se oglasio povodom Krivokapićeve čestitke povodom neustavnog “dana RS”: Evo šta je poručio

Preporučeno

Veliki broj reakacija izazvale su danas čestitke iz Crne Gore i Srbije povodom neustavnog dana bh. entiteta RS koji se obilježio jučer.

Naime, kako smo ranije objavili, premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je neustavni “dan RS”, a kako je izjavila predsjednica RS Željka Cvijanović, nakon toga su uslijedile reakcije iz naše zemlje.

Upravo se čita:  Dvoje maloljetne djece ostalo bez majke: Ovo je žena koja je preminula nakon što ju je ljekar pustio na kućno liječenje

Željko Komšić ocijenio je kao izraz dubokog nepoštivanja države BiH i odluka Ustavnog suda BiH čestitke koje je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić uputio povodom obilježavanja neustavnog dana bh. entiteta Republika Srpska.

– Nepoštivanje odluka Ustavnog suda BiH predstavlja krajnji izraz nepoštivanja države BiH. Očekujem od Vlade Crne Gore da se u najkraćem mogućem roku ogradi od čina premijera Crne Gore koji je direktno usmjeren protiv suvereniteta države BiH, istakao je on.

Upravo se čita:  Zaove napale i pretukle snahu pa je istjerale iz bratove kuće

Kako bi provjerili o čemu se tačno radi, kontaktirali smo i Dritana Abazovića, potpredsjednika Vlade Crne Gore.

– Sve što imam da kažem je da zvaničnu politiku vodimo samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona, kazao je Abazović za Oslobođenje i O kanal.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Žena ostala bez 576.780 KM nakon što je prevarena na stranici za upoznavanje

Sedamdesetdevetogodišnja žena iz Dablina ostala je bez svoje ušteđevine od 250.000 funti (576.780 KM) nakon što je prevario muškarac...

Još vijesti za vas