Subota, 4 svibnja, 2024

Aleksandar Vulin uzvraća Milanu Dunoviću: Nije se morao poturčiti, ali kao da jeste…Ono što mu SDA kaže, to i govori!

Preporučeno

– Radujem se što gospodin Dunović nije morao da promeni veru, ali sam tužan što govori o Republici Srpskoj kao da jeste – kazao je Vulin.

-Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je da mu je žao što potpredsjednik Federacije BiH Milan Dunović govori o Republici Srpskoj ono što mu SDA kaže.

Povodom Dunovićeve izjave da Vulinu “nije jasno da Republika Srpska nije i ne može biti država”, ministar unutrašnjih poslova Srbije ističe da mu je još više žao što Dunović funkciju potpredsjednika FBiH ne koristi tako što pomaže Srbima u tom entitetu.

Upravo se čita:  Zaove napale i pretukle snahu pa je istjerale iz bratove kuće

-Bar da je podigao spomenik poklanim sarajevskim Srbima na Kazanu, pa da mu se oprosti sve što je rekao i sve što nije uradio, istakao je Vulin.

Vulin ocjenjuje da ima historičara koji smatraju da je zlatno doba Balkana bilo u vrijeme Otomanske imperije kada je jedan Srbin bio veliki vezir, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Upravo se čita:  Unuk Josipa Broza Tita pisao molbu zemljama Pokreta nesvrstanih da ne glasaju za rezoluciju o Srebrenici

-Istina, za to je morao da se poturči i napusti veru i narod. Radujem se što gospodin Dunović nije morao da promeni veru, ali sam tužan što govori o Republici Srpskoj kao da jeste, dodao je Vulin.

Dunović je, kako smo ranije pisali, u svom saopćenju pozvao Vulina da BiH “ostavi na miru” i ocijenio “zabrinjavajućim” što sa pozicije ministra unutrašnjih poslova Srbije “danima upućuje opasne izjave spram BiH, te da “spominjanje srpskog svijeta nije ništa drugo nego priča o velikoj Srbiji”.

Upravo se čita:  Dvoje maloljetne djece ostalo bez majke: Ovo je žena koja je preminula nakon što ju je ljekar pustio na kućno liječenje

 

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Unuk Josipa Broza Tita pisao molbu zemljama Pokreta nesvrstanih da ne glasaju za rezoluciju o Srebrenici

Unuk Josipa Broza Tita, Joška Broz, izjavio je na televiziji Pink da je pisao zemljama Pokreta nesvrstanih da ne...

Još vijesti za vas