Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Milorad Dodik kazao da je i ranije pio rakiju u Predsjedništvu BiH; Željko Komšić: Da, pili smo da nazdravimo ANP

Preporučeno

Milorad Dodik je odgovorio na kritike nakon što je organizovao dolazak harmonikaša i ispijanje alkohola u Predsjedništvu BiH.

“Šta je tu nenormalno i nedozvoljeno? Gdje piše da ne smije da se pjeva? Gdje piše da ne smijem imati alkohol u svom kabinetu?”, upitao je Dodik, a onda je ustvrdio da je prije nekog vremena pio alkohol sa Komšićem, i to u Džaferovićevom kabinetu.

Upravo se čita:  Ministar Helez i zamjenik generalnog sekretara NATO-a : Neće biti oklijevanja u reakciji NATO-a na dešavanja u BiH

“Ja poštujem da to Džaferović ne radi, ali ću vam isto tako reći da smo Komšić i ja u njegovom kabinetu pili rakiju”, naveo je Dodik.

Ovim povodom oglasio se i Željko Komšić, koji je kazao da je to tačno.

“To je tačno, on je tada donio svoju rakiju da nazdravimo povodom potpisivanja ANP-a (Godišnji nacionalni program za NATO)”, kazao nam je Komšić.

Upravo se čita:  Alkalaj: Neke zemlje su nas razočarale, ali to je međunarodna politika

Podsjetimo, ANP je dogovoren i usvojen na Predsjedništvu BiH 19. novembra 2019. godine. Nije usvojen pod tim imenom, već kao Program reformi, ali suštinski predstavlja ANP.

Izdvajamo

Izdvajamo

Balkan u šoku: Majka poslala kćerku od osam godina kod ujaka po šerpu, on je silovao i ubio, kada je uhapšen rekao da je...

Balkan je ostao u šoku nakon vijesti o brutalnom silovanju i ubistvu osmogodišnje djevojčice Marije iz Botošana (Rumunija) koju...

Još vijesti za vas