Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Kako su Dodikova djeca proslavila očev rezultat: “Je li vam muka dušmani?”

Preporučeno

Dodikova kćerka sa javnošću je podijelila mali dio atmosfere, a među objavama našle su se i fotografije na kojima Gorica, kao i njen brat Igor, sa društvom poziraju u majicama sa likom Dodika i Putina

Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, u izbornoj noći bila je veoma aktivna na društvenim mrežama.

Poznata je Dodikova kćerka po čestim objavama na Twitteru u kojima uvijek brani svog oca i komentariše aktuelna politička dešavanja.

Zato je sasvim očekivano to što je Gorica Dodik sinoć “smirivala” javnost u momentima kada se činilo da će njen otac izgubiti političku borbu protiv opozicione kandidatkinje Jelene Trivić.

Goricin otac je sinoć oko 1 sat iza ponoći proglasio pobjedu (isto je malo ranije uradila i Trivić), a onda je među SNSD-ovcima uslijedilo veliko slavlje.

Upravo se čita:  Prvi maj na bh. moru: Iako je oblačno, ljudi se kupaju u Neumu

Dodikova kćerka sa javnošću je podijelila mali dio atmosfere, a među objavama našle su se i fotografije na kojima Gorica, kao i njen brat Igor, sa društvom poziraju u majicama sa likom Dodika i Putina, paralelno držeći podignuta tri prsta.

– Je li vam muka dušmani, boli li vas što ste i pored kupovine glasova pukli. Pobjeguljo kako si?, napisala je Gorica Dodik.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas