Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Zajedno radile: Njemačka policija uhapsila Srpkinju i Hrvaticu tokom provale

Preporučeno

Njih dvije, prema dosadašnjem stanju istrage, dolaze iz Srbije i Hrvatske nemaju stalni boravak u Njemačkoj

Dvije žene, koje prema dosadašnjem stanju istrage dolaze iz Srbije i Hrvatske i nemaju stalni boravak u Njemačkoj, privedene su sucu za prekršaje

U ponedjeljak ujutro (19. 12.2022.), civilni istražitelji iz Ureda kriminalističke policije 73 uhapsili su dvije osumnjičene provalnice (starosti od 21 i 24 godine) u Köln-Rondorfu.

Upravo se čita:  Pentagon priznao: Isporučili smo Ukrajini vrlo moćno oružje

Oko 11:00 sati žene je ugledala policija jer su bile izrazito zainteresovane za kuće i na kraju su nestale u stambenoj zgradi u ulici Brüder-Grimm-Strasse.

Na stubištu su policajci u civilu čuli kako žene zvone po stanovima i lupaju po vratima. Dalja buka nestala je ubrzo nakon hapšenja ispred kuće. Odvijač sakriven u grudnjaku 24-godišnjakinje trebao bi odgovarati svježim tragovima provale na vratima dva stana, piše Fenix magazin.

Upravo se čita:  Žena iz BiH uhvaćena na pasoškoj kontroli u Njemačkoj: Za Bosankom bio raspisan nalog za hapšenje

Mlada žena imala je i kliješta u donjem vešu. Uz ličnu i gotovinu, 24-godišnjakinja je nosila i tzv. “fliper” za otvaranje nezaključanih vrata stana. Policajci su u torbici pronašli papar sprej, a ispod odjeće 21-godišnjakinje odvijač.

Dvije žene, koje prema dosadašnjem stanju istrage dolaze iz Srbije i Hrvatske i nemaju stalni boravak u Njemačkoj, privedene su sucu za prekršaje.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Nemoj da mi diraš mater”: Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

  Vrhovni sud Republike Srpske pravosnažno je osudio Jovana Aleksića (25) iz Blatnice kod Teslića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda...

Još vijesti za vas