Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Vozaču na sjedištu ostavila 10 KM za vožnju: Djevojka (25) dovezla se taksijem na Skenderiju i skočila u nabujalu Miljacku, tijelo izvukli u Novom Gradu

Autor:Avaz.ba

Preporučeno

Iz MUP-a Kantona Sarajevo kazali su da ne žele daviti informacije u slučajevima koji ukazuju na to da je riječ o samoubistvu.

U Sarajevu je jučer smrtno stradala 25-godišnja S. B., koja je, najvjerovatnije izvršila samoubistvo skočivši u nabujalu Miljacku. Odmah su angažirane spasilačke službe koje su uspjele izvući tijelo jučer u ranim jutarnjim satima.

Djevojka se taksijem dovezla do Skenderije, gdje se, najvjerovatnije, odmah bacila u Miljacku – piše Avaz.ba.

Upravo se čita:  "Nemoj da mi diraš mater": Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

– Bacila se žena u Miljacku – javio je taksista policiji jučer oko dva sata.

U svom taksi vozilu na sjedištu je pronašao 10 KM koje mu je djevojka ostavila za vožnju.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo kazali su da ne žele daviti informacije u slučajevima koji ukazuju na to da je riječ o samoubistvu.

Iz Operativnog centra potvrđeno je da je u 1.58 sati poslije ponoći prijavljeno da je jedna osoba pala u rijeku Miljacku na Skenderiji.

Upravo se čita:  Nova teška nesreća na cestama u BiH, poginula 28-godišnja trudnica

Uslijedila je dramatična potraga u koju su se uključili i pripadnici dežurnih timova GSS-a Novi Grad Sarajevo, GSS-a Kantona Sarajevo, policija i vatrogasci koji su vršili potragu za nestalom djevojkom, piše Avaz.ba.

– U 3.58 sati smo u nabujaloj rijeci, nedaleko od Centra za edukaciju, sport i rekreaciju “Safet Zajko”, uočili tijelo na površini koje je nosila rijeka, nakon čega su spasioci pristupili izvlačenju tijela, uz prisustvo i pomoć policijskih službenika MUP-a KS, na obalu rijeke – kazali su iz GSS-a Novi Grad Sarajevo.

Upravo se čita:  Nova teška nesreća na cestama u BiH, poginula 28-godišnja trudnica

Nakon što su izvukli tijelo iz rijeke konstatirana je smrt djevojke.

– U 4.26 sati izvučeno je tijelo na obalu rijeke, nakon čega je konstatirana smrt ženske osobe. Uviđaj je obavljen – potvrđeno je iz MUP-a KS.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas