Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Zaprosio djevojku patikom (Video)

Preporučeno

Momak iz Los Anđelesa zaprosio je svoju djevojku u jednoj prodavnici obuće, tako što joj je na patikama koje je ona probala ispisao bračnu ponudu. Djevojka je bila van sebe od sreće kada je vidjela poruku, i naravno, prihvatila je da bude njegova buduća supruga.

Momak iz Los Anđelesa Pol zaprosio je svoju djevojku u jednoj prodavnici obuće, tako što joj je pitanje da li hoće da postane njegova buduća supruga, ispisao na patikama koje je ona probala.

Snimak originalne prosidbe postavljen je na Jutjub, a ne njemu se vidi reakcija djevojke kada je vidjela bračnu ponudu na patikama koje se prave po narudžbi. Na zadnjem dijelu patika je pisalo je: “Hazelču, udaj se za mene”.

Nakon što je djevojka vidjela poruku briznula je u plač od sreće. U sljedećem trenutku, Pol je kleknuo, izvadio dijamantski prsten i zaprosio je. Naravno, Hezelču je prihvatila. Srećni par je nakon toga uz šampanjac i poljupce proslavio vjeridbu.

 (Telegraf)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stupile na snagu Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt 27. aprila 2023. nametnuo je amandman na Ustav FBiH kojim se mijenja način imenovanja nove...

Još vijesti za vas