Srijeda, 4 listopada, 2023

Zaprosio djevojku patikom (Video)

Preporučeno

Momak iz Los Anđelesa zaprosio je svoju djevojku u jednoj prodavnici obuće, tako što joj je na patikama koje je ona probala ispisao bračnu ponudu. Djevojka je bila van sebe od sreće kada je vidjela poruku, i naravno, prihvatila je da bude njegova buduća supruga.

Momak iz Los Anđelesa Pol zaprosio je svoju djevojku u jednoj prodavnici obuće, tako što joj je pitanje da li hoće da postane njegova buduća supruga, ispisao na patikama koje je ona probala.

Snimak originalne prosidbe postavljen je na Jutjub, a ne njemu se vidi reakcija djevojke kada je vidjela bračnu ponudu na patikama koje se prave po narudžbi. Na zadnjem dijelu patika je pisalo je: “Hazelču, udaj se za mene”.

Nakon što je djevojka vidjela poruku briznula je u plač od sreće. U sljedećem trenutku, Pol je kleknuo, izvadio dijamantski prsten i zaprosio je. Naravno, Hezelču je prihvatila. Srećni par je nakon toga uz šampanjac i poljupce proslavio vjeridbu.

 (Telegraf)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Novi otkazi: Ledo gasi proizvodnju u BiH, bez posla ostaju 52 radnika

Nakon najava da Ledo gasi proizvodnju u BiH, stigla je i zvanična potvrda te informacije koju prenosi Biznisinfo. “Nakon pažljivog...

Možda vas zanima i ovo