Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Zaprosio djevojku patikom (Video)

Preporučeno

Momak iz Los Anđelesa zaprosio je svoju djevojku u jednoj prodavnici obuće, tako što joj je na patikama koje je ona probala ispisao bračnu ponudu. Djevojka je bila van sebe od sreće kada je vidjela poruku, i naravno, prihvatila je da bude njegova buduća supruga.

Momak iz Los Anđelesa Pol zaprosio je svoju djevojku u jednoj prodavnici obuće, tako što joj je pitanje da li hoće da postane njegova buduća supruga, ispisao na patikama koje je ona probala.

Snimak originalne prosidbe postavljen je na Jutjub, a ne njemu se vidi reakcija djevojke kada je vidjela bračnu ponudu na patikama koje se prave po narudžbi. Na zadnjem dijelu patika je pisalo je: “Hazelču, udaj se za mene”.

Nakon što je djevojka vidjela poruku briznula je u plač od sreće. U sljedećem trenutku, Pol je kleknuo, izvadio dijamantski prsten i zaprosio je. Naravno, Hezelču je prihvatila. Srećni par je nakon toga uz šampanjac i poljupce proslavio vjeridbu.

 (Telegraf)

Preporučeni sadržaj

Izdvajamo

Izdvajamo

Rezolucija o Srebrenici usvojena u Generalnoj skupštini UN-a

Na današnjoj sjednici Generalne skupštine UN-a usvojena je rezolucija o genocidu u Srebrenici. 84 države su glasale za, 19 protiv a 68...

Još vijesti za vas