Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Student zbog kocke gubio novac, pa pljačkao kladionice!

Preporučeno

“Biće sve u redu, pođimo u stanicu”, rekao je policajcima I. B. (24) koji su ga ubrzo zatekli dok je igrao Bingo u drugoj kladionici, na Starom Veležovom igralištu u Mostaru, kilometar dalje od kladionica koje je pljačkao. Prepoznali su ga po opisu i odjeći pa im je sve priznao.

Kako piše “Večernji list”, I. B. (24), student treće godine Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, preksinoć je uhapšen zbog razbojništva u kladionici u mostarskoj Ulici Stjepana Radića.

Upravo se čita:  "Nemoj da mi diraš mater": Mladić iz Teslića branio majku pa ubio rođaka, pravosnažno osuđen

Predao je i nož kojim je prije toga prijetio radnici, koja ga je i prepoznala. Kako saznaje “Večernji list”, priznao je i još tri razbojništva od početka septembra, kada je u svega jednoj minuti, također prijeteći nožem, opljačkao dvije kladionice u Dubrovačkoj ulici, susjede ‘Bet shopa’ i ‘Millenniuma’. Prvo je uletio u jednu pa odmah i u drugu, da bi mjesec dana kasnije opet opljačkao istu poslovnicu ‘Bet shopa’.

Upravo se čita:  Nova teška nesreća na cestama u BiH, poginula 28-godišnja trudnica

Ovaj student se pravdao da je u pljačke krenuo zbog finansijskih problema. Nije mu bio dovoljan novac što su ukućani odvajali za njegovo studiranje jer se dao u kocku.

Na žalost, upravo ta ovisnost je postala veliki problem među studentskom populacijom pa se posljednjih godina u više navrata događalo da mirni i uzorni momci preko noći postaju drski ulični razbojnici, prenosi “Večernji list”.

Upravo se čita:  Nova teška nesreća na cestama u BiH, poginula 28-godišnja trudnica
Ilustracija
Ilustracija

(Haber.ba)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Odzvonilo onima koji ne žele raditi? FBiH želi razdvojiti one koji traže posao od onih koji su na birou radi osiguranja

Hoće li Federacija BiH kroz novo zakonsko rješenje uspjeti riješiti dugogodišnje pitanje i izazov razdvajanja aktivnih tražitelja posla s...

Još vijesti za vas