Utorak, 14 svibnja, 2024

Uhvatio ženu u preljubi pa snimak objavio na YouTube (Video)

Preporučeno

Prije nekoliko dana na YouTube kanali Hilarity Ensues objavljen je video koji prikazuje noćnu moru svakog vjernog supruga.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

On je, navodno, posumnjao da ga žena vara i jednog se dana vratio kući s posla ranije. Zatekao ju je u krevetu s drugim muškarcem, odlučio upaliti kameru, sve snimiti te potom objaviti na internetu, piše Guyism.

Ipak, s obzirom na to da ljudi u današnje vrijeme na sve načine pokušavaju doći do malo slave, ne možemo sa sigurnošću tvrditi da je prikazana situacija stvarna. Ali, nakon što pogledate snimljeno i čujete rečenicu kao što je: “Znao sam da se nešto događa jer kod kuće nikad ništa nije pospremljeno i nema ništa za jelo”, možda ipak odlučite povjerovati u viđeno, jer teško da bi se neko takvo nešto sjetio staviti u scenarij. S druge strane, suprugina “izvedba” ne izgleda nimalo vjerodostojno.

U svakom slučaju, sami donesite zaključak, a istinu ćemo vjerovatno brzo saznati, budući da se video velikom brzinom širi internetom.

(Index)

Izdvajamo

Izdvajamo

Sastanak Trojke, HDZ-a i SNSD-a: Kako dalje?

U Parlamentarnoj skupštini BiH u Sarajevu je počeo sastanak stranaka partnera na nivou BiH, a nakon sastanka predviđena je...

Još vijesti za vas