Četvrtak, 16 svibnja, 2024

Prvi dan 2014. godine u BiH kišovit i oblačan!

Preporučeno

U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovici dana malo kiše može pasti na jugu Hercegovine i u zapadnom dijelu Bosne. Vjetar će biti slab, južnog i jugozapadnog smjera.

Ilustracija
Ilustracija

Jutarnja temperatura zraka kretat će se između -2 i 4 stupnja, a na jugu Hercegovine od 3 do 7. Najviša dnevna temperatura zraka kratat će se većinom između 4 i 9 stepeni, na jugu Hercegovine od 10 do 15.

Upravo se čita:  UIO BiH pronašla mašinu za punjenje cigareta u bivšem proizvodnom pogonu za obuću

U Sarajevu se očekuje djelomično vedro vrijeme. Jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 1, a najviša dnevna oko 7 stepeni.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo oblačno vrijeme.

Temperature zraka izmjerene u 13 sati imale su sljedeće vrijednosti: Bjelašnica -1 stupanj, Ivan-sedlo 2, Bihać, Kupres i Sokolac 3, Drvar i Livno 4, Bijeljina i Srebrenica 5, Banja Luka, Bugojno, Goražde, Gradačac, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo, Tuzla i Zvornik 6, Doboj i Zenica 7, Stolac 11, Mostar, Neum, Trebinje i Čapljina 12 stupnjeva..

Upravo se čita:  Bivši premijer se oglasio iz "Vojkovića": Naši penzioneri opet stavljeni na marginu, a nametnuta vlast morala bi im odgovoriti gdje je potrošila 79,5 miliona KM

U četvrtak, u Hercegovini i zapadnom dijelu Bosne očekuje se oblačno vrijeme sa slabom kišom. U ostalim područjima veći dio dana bit će sunčano uz umjerenu naoblaku. Naoblačenje se očekuje poslijepodne.

Vjetar će biti slab južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka kretat će se većinom između 0 i 5 stepeni, a na jugu Hercegovine od 4 do 9. Najviša dnevna temperatura zraka kretat će se većinom između 7 i 12, a na jugu Hercegovine od 10 do 14 stepeni.

Upravo se čita:  Zadovoljni urodom trešnje, kažu da je prodaju po 2 KM

U petak se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom prijepodne. Vjetar će biti slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 7, a na jugu Hercegovine od 4 do 9 stepeni.

Najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 14 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Bljesak.info)

Izdvajamo

Izdvajamo

“Bila je to moja dužnost kao čovjeka i pripadnika OS BiH”: Mladen je na putu na posao ugledao porodicu ispred zapaljenog auta, ono što...

Pripadnik Oružanih snaga BiH Mladen Jovičić pomogao je porodici čije se vozilo zapalilo na autoputu Doboj - Banjaluka. Priča kako...

Još vijesti za vas