Utorak, 30 travnja, 2024

Poslovnica VGT-a u Visokom na novoj adresi

Preporučeno

Foto: A. Juko
Foto: A. Juko

Simboličnim presjecanjem vrpce zvanično je otvoren novi prostor poslovnice VGT osiguranja u Visokom, koja je smještena u ulici Aleja Šehida Resula.

Uvažavajući potrebe sve većeg broja klijenata, VGT osiguranje otvaranjem novog, modernog poslovnog prostora, nudi mogućnost bržeg i efikasnijeg obavljanja svih usluga osiguranja.

“Visoko je strateški vrlo važno područje našeg djelovanja i bila nam je želja da u budućnosti u našem gradu kao mjestu gdje je nastalo VGT osiguranje, poslujemo u modernom, efikasnom i klijentima pristupačnom poslovnom ambijentu kakav je ovaj prostor u Aleji. Iskreno se nadam da ćemo u novoj poslovnici, kao što smo i do sada, uspješno odgovoriti na sve zahtjeve naših klijenata kao i na potrebe tržišta osiguranja“, istakao je Fahrudin Trebo, direktor Filijale Visoko.

DSC_7921

VGT osiguranje po tradiciji svoj uspjeh dijeli sa lokalnom zajednicom i njenim građanima kroz društveno odgovorno djelovanje. Povodom današnje svečanosti i budućih uspješnih rezultata uručena je poklon polica osiguranja od nezgode za uposlenike Profesionalne Vatrogasne jedinice Visoko.

Otvaranje novog prostora ujedno je i nastavak poslovne strategije razvoja VGT-a kao domaćeg osiguravajućeg društva koje ove godine obilježava 20 godina uspješnog rada i poslovanja.

VGT osiguranje čine ured Centrale u Visokom, osam filijala (Sarajevo, Zenica, Travnik, Bihać, Mostar, Tuzla, Banja Luka i Visoko) poslovnice na 80 lokacija i preko 230 zaposlenih.

Radno vrijeme poslovnice Aleja bit će od ponedjeljka do petka od 7.30 do 15:30. Kontakt telefon Filijale Visoko 730 809.

DSC_7911 DSC_7917

(Bh-index)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Mešalić: U Parlamentu FBiH vidimo obrise diktature, bliži se imenovanje Marina Vukoje

Hoće li amandman visokog predstavnika Christiana Schmidta na Ustav FBiH sutra stupiti na snagu? Koji su naredni potezi opozicije?...

Još vijesti za vas