Utorak, 30 travnja, 2024

Begović negira kontakte s Realom i Unitedom

Preporučeno

Asmir Begović
Asmir Begović

Golman engleskog premierligaša Stokea i reprezentativac Bosne i Hercegovine Asmir Begović je za britanski Sky Sports News izjavio kako u špekulacijama koje ga povezuju s madridskim Realom i Manchester Unitedom nema nikakve istine.

Dvadesetšestogodišnji golman priznaje kako ima ambiciju nositi dres nekog većeg kluba, ali tvrdi kako sa spomenutim klubovima nije do sada imao nikakvih kontakara, prenosi portal Euronogomet.

– Koliko ja znam, u tome nema nikakve istine. Nisam imao kontakte ni s jednim od ta dva kluba. Laska mi to što čujem takve priče koje me dovode u vezu s dva najveća kluba na svijetu, ali ja za sada samo uživam u igranju nogometa ovdje. Želim se testirati u igri protiv najboljih igrača na svijetu, a plasman s reprezentacijom BiH na ovogodišnje Svjetsko prvenstvo je veliko postignuće. To je nešto čemu se veselim i samo pokušavam unaprijeđivati svoju igru – kazao je Begović.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Od sutra se očekuje povećana frekvencija saobraćaja i gužve na granicama

Jutros se u većem dijelu Bosne i Hercegovine saobraća uz povoljne vremenske uslove i slabiju frekvenciju saobraćaja. Sutra, posljednjeg dana...

Još vijesti za vas