Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Sutra pretežno oblačno vrijeme

Preporučeno

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme.

U noći na subotu kiša se očekuje u Hercegovini, zapadnim područjima Bosne i u Krajini. Vjetar će biti slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Jutranja temperatura zraka kretat će se,većinom, između 5 i 11 stepoeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 25.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 6, a najviša dnevna oko 22 stepoena.

Upravo se čita:  Munira Subašić najavila tužbu protiv Nenada Stevandića: "Garantujem mu životom da ćemo i protiv njega donijeti presudu"

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka izmjerene u 14 sati: Bjelašnica 4, Kupres 14, Ivan-sedlo 15, Livno i Sokolac 17, Trebinje 18, Drvar i Neum 19, Bugojno i Sarajevo 20, Bihać, Goražde, Gradačac, Mostar, Stolac i Tuzla 21, Bijeljina, Doboj, Sanski Most, Srebrenica i Zvornik 22, Banja Luka 23, Prijedor i Zenica 24 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Izdvajamo

Izdvajamo

Popularni proizvođač čokolada dobio rekordnu kaznu

Američki gigant mora da plati rekordnu kaznu od 337.5 miliona evra zbog manipulisanja tržištem u EU. ​Proizvođač čokolada Milka...

Još vijesti za vas