Utorak, 28 studenoga, 2023

“Bila sam jedna od 11 žena bogatog šeika… Čekala sam u redu da bih spavala s njim…”

Gostujući u emisiji Channel Nine rekla je da je ubrzo postala jedna od njegovih 11 žena u haremu, što je dozvoljeno zakonom u Saudijskoj Arabiji, kao i da sebe nikada nije posmatrala kao prostituku.

Preporučeno

Bivša manekenka Džiil Dod živjela je u haremu saudijskog trgovca oružjem kao jedna od njegovih 11 “žena za uživanje”. U emisiji “60 minutes” voditeljaPitera Stefanovića otkrila je jezive detalje – poruka na ruci ispisana krvlju je samo dio toga.

Džil Dod koja je poznata kao manekenka sa stranica “Voga”, borila se sa poremećajem u ishrani kada je 1980. u Monaku srela Adnana Kašogija, piše news.com.au.

– Shvatila sam da nikada nisam upoznala tako inteligentnog, rječitog, zabavnog čovjeka, kao što je Adnan. Da, bio je veoma bogat, ali je na neki način njegova snaga imala i svoju miroljubivu stranu. Polako sam padala na njegove čari – ispričala je Džil Dod i iznijela sledeće detalje:

– Povukao me je za rukav i napisao: “Volim te”. Pomislila sam: “O moj bože, pa to je krv. Bila sam pomalo šokirana. Ali mislila sam da je to jako smješno i slatko u isto vrijeme”.

Upravo se čita:  "Stavit ću pušku i otići u grad, neka me hapse": Faćo uhapšen jer je prijetio sarajevskom sudiji

Gostujući u emisiji Channel Nine rekla je da je ubrzo postala jedna od njegovih 11 žena u haremu, što je dozvoljeno zakonom u Saudijskoj Arabiji, kao i da sebe nikada nije posmatrala kao prostituku.

Ona je u svojim memoarima “The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within” otkrila:

– U tom trenutku postajem članica Adnanovog harema, mjenjajući se sa drugim ženama u se**u sa muškarcem kog volim. Rekao mi je: “Želim da brinem o tebi. Želim da sklopimo petogodišnji ugovor”. Dodala je da je on bio “veliki ljubavnik”.

“Plaćao modnim agencijama da bi spavao sa modelima”

– Imao je komleks sa nekoliko apartmana… nekoliko različitih kućica. Imao sam svoju kuću, a Adnanova vikendica ili Adnanova kuća ili dio imanja bili su privatni. Viđala sam se sa njim u njegovoj kući ili u kući gdje sam ja boravila – nastavila je.

Upravo se čita:  Svi su ludi za Jovanom: Misle da je model, a ona obožava selo, cijepa drva, vozi traktor...

Džil vjeruje da je Kašogi plaćao ogromne svote novca modnim agencijama kako bi spavao sa modelima, prelijepim mladim ženama koje su dolazile na njegove zabave i koje su spavale ili sa njim ili sa njegovim prijateljima.

– Uzimali smo kokain. Danima bismo bili zaključavani u sobu, vodili bismo ljubav, jeli, kuhar bi nam donosio hranu – ispričala je još detalja o životu u haremu.

Rekla je da joj tada nije smetalo što je on spavao sa drugim ženama:

– Nisam sebe smatrala jednom od tih žena, ali očigledno je da sam bila jedna od njih. Bila sam. Ali nikada sebe nisam smatrala prostitutkom i dalje mislim tako.

Ona je u svojoj knjizi napisala da, iako su je ohrabrivali da ima druge muškarce, ostala vjerna Kašogiju sve dok su bili zajedno.

– Kako su mjeseci prolazili, samo sam htjela da budem s Adnanom i nisam marila za detalje. Bio je moj dečko. Iako je bilo drugih žena u blizini, nisam znala ko je bila “žena za uživanje”, povremena ljubavnica ili koketna prijateljica. Između nas žena nije bilo pravog odnosa – dodala je.

Upravo se čita:  Svi su ludi za Jovanom: Misle da je model, a ona obožava selo, cijepa drva, vozi traktor...

Kada je imala 22 godine nakon dvije godine u haremu, ona nije željela da bude jedna od brojnih žena. Od Kašogija je htjela monogamiju. On to nije htio pa su se razišli.

Džil živi u Americi sa trećim mužem Džefom, zajedno su 24 godine. Ima 38-godišnjeg sina i dvije kćerke od 30 i 23 godine. Vkeruje da je Kašogi znao da ona piše knjigu. Umro je u 81. godini 2017 – istog dana kada su objavljeni njeni memoari, piše The Sun.

Džil Dod je vlasnica veoma uspešnog brenda koji joj je donio bogastvo.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Opasni pesticid opet otkriven u neretvanskim mandarinama, završile su na tržištu BiH

Novi problemi za proizvođače neretvanskih mandarina, opet je u njima otkriven nedopušteni pesticid klorpirifos. Kako javljaju iz Europske agencije za...

Možda vas zanima i ovo