Utorak, 27 veljače, 2024

Detalji tragedije koja je jutros potresla BiH: Otac iz kuće uspio iznijeti dvoje djece, nije bilo spasa za majku i osmogodišnju kćerku

Autor:Srna

Preporučeno

Požar je lokalizovan, a na licu mjesta je policija koja obezbjeđuje požarište dok se ne steknu uslovi za vršenje uviđaja.

Majka i kćerka poginule su u požaru koji je sinoć izbio u kući u naselju Karađorđevo u Palama, a otac je uspio spasiti dvoje djece. Požar je izbio noćas i zahvatio je dupleks kuću porodice Terzić.

Radi se o domaćinstvu u kojem živi bračni par sa troje djece i njihovi roditelji. Kako je potvrđeno za ATV otac je uspio iz kuće izvući dvoje djece, te se vratio po kćerku i suprugu, ali se vatra rasplamsala i više nije mogao da uđe u vatrom zahvaćenu kuću.

Upravo se čita:  Majka učenika iz škole na Šipu: Nastala je vriska i haos, oponašao je lika iz igrice i govorio “ja sam lud”

U Vatrogasnoj jedinici Pale kažu da su dojavu o požaru zaprimili u 0.50 časova.

Foto: Srna

“Po dolasku na teren vatrogasci su zatekli dupleks kuću u razbuktaloj fazi požara. Na licu mjesta su nas informisali da su unutra najvjerovatnije žena i dijete. Pokušali smo ući sa vanjske strane, ali to nije bilo moguće. Kada smo ugasili požar ušli smo unutra i nažalost zatekli dva ugljenisana tijela”, navode u VJ Pale.

Upravo se čita:  Harisu Haračiću 35 godina zatvora zbog okrutnog ubistva bračnog para Džuzdanović

Oni kažu da je na intervenciju izašlo šest vatrogasaca sa tri vozila.

Požar je lokalizovan, a na licu mjesta je policija koja obezbjeđuje požarište dok se ne steknu uslovi za vršenje uviđaja.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Akcija FUP-a u Sarajevu: Uhapšene dvije osobe, zaplijenjeni kokain i oružje

Policijski službenici Federalne uprave policije su poduzimali mjere i radnje iz svoje nadležnosti u predmetu „Izvor 2“, pod nadzorom...

Još vijesti za vas