Utorak, 5 prosinca, 2023

Elmedinova supruga Fatima se oglasila nakon što joj je otac poručio da su njegova vrata uvijek otvorena: Pustite me na miru, ja sam izabrala ovo

Pusti me na miru. Ja sam sama ovo birala, ja sama želim da živim ovako. Ja volim i Elmedina i Janu i djecu - poručila je Fatima ocu Sedžadu koji joj je poručio da su joj njegova vrata uvijek otvorena.

Preporučeno

Elmedin Karić iz Gornje Višnice dospio je u centar pažnje javnosti nakon snimka na kojem je obznanio da živi sa dvije žene, a sada se oglasila njegova supruga Fatima.

– Evo ovako da se oglasim pošto nisam stigla ranije. Prvo, ne pada mi napamet da se vama vratim, da budem rob tebi i tvojoj mladoj kao što ti je Ema trenutno.

Upravo se čita:  Momčilo ostavio posao policajca i postao kamiondžija u Njemačkoj

Pusti me na miru. Ja sam sama ovo birala, ja sama želim da živim ovako. Ja volim i Elmedina i Janu i djecu – poručila je Fatima ocu Sedžadu koji joj je poručio da su joj njegova vrata uvijek otvorena.

Sedžad Džidić, punac Elmedina Karića spreman da kćerku vrati kući zbog života u troje: Ona ima gdje, samo neka kaže, za pola sata ću doći po nju

Upravo se čita:  Miss Hrvatske odgovorila na kritike onih koji je prozivaju jer dolazi iz BiH

Inače, Elmedin Karić je bio prijavljen Centru za socijalni rad. Kasnije je rekao kako je svjestan da je u BiH poligamija zakonom zabranjena, te da je zbog toga s Fatimom vjenčan općinski, a s Ukrajinkom Janom šerijatski.

Nakon što su mediji objavili priču o čovjeku koji živi sa dvije žene u BiH što je suprotno svim bh. zakonima koji tretiraju pitanje bračnog života, porodice i života u zajednici Almir Terzić, urednik, politički analitičar i autor publikacija koje tretiraju pitanje jednakopravnosti spolova se obratio Centru za socijalni rad.

@elmedin991 #duet s @👑Balkanska kafana👑 #elmedinkaric #tiktok #foryoupage #viral #fyp #ukraine #50 ♬ original sound – Elmedin

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar o jednokratnoj pomoći iz EU: Uvjete ispunilo 152.488 domaćinstava, slijedi utvrđivanje finalne liste i iznosa

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić je u obraćanju javnosti kazao da pravo na pomoć Evropske unije...

Možda vas zanima i ovo