Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Greške koje žene najčešće rade u vezama

Preporučeno

Koja je, po vašem mišljenju, najčešća greška koju žene rade u vezama? Donosimo vam nekoliko grešaka koje žene najčešće rade u vezama.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

1. Ne uređuješ se više

Nakon perioda u kojem si unaprijed razmišljala o kombinacijama kojima ćeš ga ostaviti bez daha, nastupilo je razdoblje trenirki, jelovnika na majci i prirodne ljepote, odnosno ne posvećivanja pažnje ni sebi ni njemu. Nemamo ništa protiv, ako ni ti nemaš ništa protiv toga da te on prestao gledati kao objekt žudnje. Ono što ti želimo reći je da ga s vremena na vrijeme trebaš iznenaditi, a i ti ćeš se osjećati bolje.

2. Ljubomora i zabrane

Od one “ne možeš gledati Ligu prvaka, jer je Hurem opet počela šamarati po haremu” do toga da se duriš svaki put kada poželi izaći van s prijateljima. Ako ne želiš da tvoj dečko bude jedan od onih koji svoju curu opisuju kao kombinaciju Jeternog čudovišta i domaće aždaje  – malo ohladi. Uostalom, ni njemu nije drago kad ideš van s prijateljicama (iako ti to nikada neće priznati).

3. Više ne provodite vrijeme skupa

Doma tvoj dečko već dugo dolazi tek iza pregledavanja updateova  na Faceu i Sile, a više ni ne izlazite. Kod kuće nije baš uvijek najljepše, a za dobru vezu povremeni zajednički izlasci su neophodni. No, ako oni postanu kao božićna jutra – čarobni, ali jednom godišnje – vrijeme je za promjene.

4. Očekuješ da on razmišlja kao žena i da ti čita misli

Takva očekivanja ne samo da su beskoristan gubitak vremena, već su i veliki uzrok tenzija. Muškarce zbunjuju žene, a žene ne razumiju muškarce. Tako je bilo, tako će i biti. Iz tog su razloga komunikacija i kompromis jako bitni.

5. Pokušavaš ga promijeniti

Nemoj, osim ako se dotični oblači kao međimurski folkloraš ili ako se radi o sitnicama koje ti idu na živce. Nečiju osobnost nemoguće je promijeniti. Preostaje ti ili da ga prihvatiš takvog kakav je ili da tražiš dalje. Uz mali podsjetnik da ni ti nisi u baš svakoj situaciji “materijal za ženiti”.

(Index.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas