Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Jelena Karleuša nakon tragedije u osnovnoj školi: Ovo je opomena za sve nas!

Nemojte propustiti

Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram profilu i poslala jaku poruku

U Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru danas se dogodila nezapamćena tragedija.

Nakon ovog događaja javnost je ostala u šoku, a društvene mreže preplavljene su molitvama za ubijene, kao i one koji se bore za život.

Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram profilu i poslala jaku poruku svim ljudima koji su na bilo koji način bili žrtve tragedije.

Upravo se čita:  Nele Karajlić: Istinski patim zbog svake žrtve, daleko sam od četnika
Jelena Karleuša. Instagram

– Crni dan za Srbiju, nezapamćena tragedija. Stradala su naša djeca. Od ruke djeteta. Dijete je ubilo osmoro djece, a ima i onih kojima se bore za život. Dijete je uzelo pištolj od oca i uz spisak za odstrel krenulo u osnovnu školu. Dijete nije promašilo. Dijete je ubijalo mirno i hladno. Dijete je bilo odličan đak i iz dobre porodice. Dijete nije pokazalo milost. Neka ovo bude opomena u kakvom svijetu živimo i kako ovo suludo vrijeme utiče na naše nejake. Nasilje kojima se djeca bombarduju iz svih medija, iz svih životnih struktura uzelo je danak. Ovo je opomena za sve nas. Saučešće porodicama djece koja su izgubila život. Neka im univerzum da snagu u ovoj tragediji… i ako postoji neka pravda, da sva djeca kojoj se bore za život u ovom momentu prežive, kao i njihova nastavnica – napisala je Karleuša.

Pročitajte još

Izdvajamo

Tužilaštvo BiH odgovorilo sudiji Periću: Odbacujemo neutemeljene optužbe na rad tužilaca

Odbacujemo bilo kakve neutemeljene optužbe na rad tužilaca, a svako ko ima saznanja o nezakonitom postupanju može to prijaviti...

Možda vas zanima i ovo