Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Maturant poveo baku Merimu (71) na maturu: Radila je nemoguće za mene i želio sam da joj se odužim

Preporučeno

– Nisam ni slutio da ćemo postati glavna tema ona i ja, ali su reakcije stvarno nevjerovatne – ispričao je maturant Gimnazije “30. septembar”

Mladić iz Crne Gore oduševio je kada je na matursko veče poveo svoju baku i, držeći je za ruku, s njom prošetao crvenim tepihom dok su ljudi oko njih ostali bez teksta, a uslijedile su i ovacije.

Mladić se zove Medo Juković (18), a za Telegraf.rs je rekao da se morao baki odužiti za sve što je učinila za njega.

Upravo se čita:  Zakuhalo se na relaciji Zagreb - Beograd: Hrvati ekspresno odgovorili na protjerivanje njihovog čovjeka iz Srbije

– Ideja da ona pođe je bila jedina ispravna, kako da vam kažem, ta žena je uvijek bila uz mene, radila je nemoguće i želio sam da joj se na neki način odužim. Odrastao sam uz nju, i ona je bila tu uvijek, kada je bilo lijepo, ali i kada nije – rekao je Medo za Telegraf.rs.

Upravo se čita:  Slovenija je masovno kažnjavala ljude u koroni. Sad im vraća novac i briše dosjee!

Ovakva scena ne viđa se često, a kakve su zapravo bile reakcije, otkrio je.

– Reakcije su bile sjajne, svi su bili iznenađeni. Nisam ni slutio da ćemo postati glavna tema ona i ja, ali su reakcije stvarno nevjerovatne – ispričao je maturant Gimnazije “30. septembar”.

Kako i sam naglašava, oni čine jedan tim koji fantastično funkcioniše, te su tako pripreme prošle veoma lako.

Upravo se čita:  Policija zaustavila vlasnika lokalne kafane, evo šta su mu pronašli ispod poklopca motora

– Pripremali smo se dva dana pred maturu, ja sam bio u nekim obavezama, ali i ona te je tako sve ispalo kako treba. Uskladili smo sve da šetamo zajedno i ponosan sam na sebe i svoju baku – iskren je Medo.

Medo i Merima su sudeći po viralnim snimcima na društvenim mrežama postali pravi primjer ljubavi bake i unuka, a originalnosti im svakako nije manjkalo.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Telemach najavio značajno poskupljenje usluga: Kažu da im rastu troškovi poslovanja. Evo koliko će cijene paketa biti veće od 1. januara

Kompanija Telemach, koja posluje u BiH i regionu, najavila je poskupljenje svojih usluga, i to u značajnoj mjeri. Tako su...

Možda vas zanima i ovo