Nedjelja, 24 rujna, 2023

Misterija se nastavlja – mobitel unio novu pomutnju u istragu : “Ako je Matej potonuo u rijeku, a mobitel mu bio u džepu”

Preporučeno

Dodatno je sve zakomplicirala činjenica da je proizvođač mobitela istaknuo da je to nemoguće. O tome je ranije govorio i otac nestalog Splićanina Nenad Periš.

Srbijanska policija zbog tehničkih problema nije uspjela doći do podataka vezanih za komunikaciju Mateja Periša, prenosi Dnevnik.hr.

Pretpostavlja se da bi ovaj problem razriješio pronalazak Matejevog telefona.

Telefon Mateja Periša posljednji put je lociran u blizini Velikog ratnog otoka. Lociran je dva i po sata nakon što je nestali Splićanin posljednji put viđen, odnosno nakon što je snimljen kako se spušta niz stepenice koje vode prema Savi.

Upravo se čita:  Incident na granici Bosne i Hercegovine i Hrvatske: Hrvatski specijalci prijavili pucanje

Upravo je njegov mobitel unio novu pomutnju u istragu jer se postavlja pitanje kako je moguće da je davao signal dva i po sata nakon što je Matej posljednji put viđen.

Dodatno je sve zakomplicirala činjenica da je proizvođač mobitela istaknuo da je to nemoguće. O tome je ranije govorio i otac nestalog Splićanina Nenad Periš.

Upravo se čita:  Žene vojnici u Srbiji dobijaju poseban donji veš

“Kako je moguće da se signal pojavljuje pokraj Ratnog otoka oko 4.15 sati, a to je oko dva sata i 20 minuta nakon zadnjeg Matejevog snimka u 1.55? Kako je moguće da mobitel reagira ako se nalazi u rijeci? Ako je Matej potonuo u rijeku, a mobitel mu je bio u džepu, onda je nakon 2.20 sati on neupotrebljiv, mokar, na dnu rijeke i ne bi mogao davati signal”, rekao je Nenad Periš.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Duge kolone vozila na izlazu iz BiH na pet graničnih prelaza

Na graničnim prijelazima Velika Kladuša, Izačić, Gradina i Bosanska Gradiška duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz Bosne...

Možda vas zanima i ovo