Nedjelja, 14 travnja, 2024

Ove godine Valentinovo proslavite na drugačiji način, a mi vam donosimo neke zanimljive prijedloge

Preporučeno

Lijepo je kad se na Valentinovo darivate čokoladom i cvijećem te kad odete na večeru u restoran. No možete učiniti zapravo još puno toga. Zašto ove godine ne biste promijenili način na koji slavite Dan zaljubljenih? Ako ste otvorni i za tu opciju, donosimo vam nekoliko zanimljivih prijedloga.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Postavite pitanje

Ako razmišljate o braku, ne postoji romantičniji dan na koji možete nekoga zaprositi. Dakako, kasnije ćete uvijek moći dodatno slaviti Valentinovo kao obljetnicu prosidbe.

Dotjerajte se

Neovisno o tomu hoćete li Valentinovo slaviti doma ili u nekom restoranu, dotjerajte se i dajte najbolje od sebe u tome. Neka vas partner ili partnerica pamti u najboljem izdanju.

Pobjegnite negdje

Ako imate novca i vremena, dan Valentinova pretvorite u vikend Valentinova. Odaberite romantično mjesto i posvetite se jedno drugome da napunite ‘ljubavne baterije’.

Zatvorite se u kuću (ili stan)

Sjajna ideja može biti i da ostanete doma – samo vas dvoje. Zavalite se u krevet i jedno drugomu ispunite najskrivenije maštarije. Prednost je što vas nitko neće smetati…

Počastite se masažom

Nema ništa ljepše od masaže koja će vam pomoći da opustite i tijelu, ali i duh. Darujte si to i odite na masažu zajedno. To može biti i sjajna predigra…

Ponovite prvi izlazak

Sjećate li se prvog izlaska? Ponovite ga na Valentinovo! Prisjetite se svih detalja i reprizirajte ih. Ako nešto nije bilo savršeno prvi put, sada imate to priliku ponoviti.

Napišite se ljubavna pisma

Umjesto bombonjera i cvijeća, poklonite si međusobno ljubavna pisma. Ako ste oboje romantične duše, ovo je zapravo izvrstan način da svoje emocije ‘ovjekovječite’ do kraja života.

(Tportal)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Sve je više onih sa “šest nula” na računu: Ovo je grad u BiH koji ima više od 150 milionera

Informacija koju je prije nekoliko mjeseci objavio BiznisInfo.ba, da u Živinicama ima više od 150 milionera, izazvala je pravu...

Još vijesti za vas