Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Ovo su jasni znakovi da ste s potpuno pogrešnom osobom

Preporučeno

Ovo su samo neki od primjera oko kojih se parovi ponekad ne slažu, a koji vas ako ih na vrijeme ne riješite, mogu stajati veze, odnosno braka.

Iako najčešće slušate o tome kako srodna duša negdje čeka na vas, istina je da se oko njenog pronalaska ipak treba potruditi. Štoviše, teško ćete pronaći osobu koja će vam u apsolutno svemu odgovarati pa je u pronalasku vječne ljubavi kompromis vaš “najbolji prijatelj”. Baš kao što i vaš partner ili partnerica imaju poneku manu, morate biti svjesni da ih imate i vi.

Naravno, to ne znači da trebate tolerirati ponašanje koje nikako nije u redu.

No čak i ako ste prije braka proveli godine zajedno, to i dalje ne mora biti garancija da ste pronašli čovjeka svog života. Ako i sami niste sigurni u vašu ljubav, ovo su znakovi koji jasno otkrivaju da je za vas brak bio pogrešan potez:

Češće plačete nego što se smijete

Čak i ako ste najveći emotivac u vašem društvu, to ne znači da bi vas vaš partner trebao moći toliko često rasplakati da se više ni ne sjećate kad ste se posljednji put zajedno smijali.

Ako se zbog njega redovno osjećate loše, vrijeme je da razmislite o tome što vas još uvijek veže uz njega.

Njegove riječi i djela se ne podudaraju

Ako se stalno riječima trudi dokazati svoje emocije i ljubav prema vama, a istovremeno to ne potvrđuje svojim djelima, možda vas uopće ni ne voli. Ako troši vrijeme na objašnjavanje toga koliko ste savršeni, da vam nitko nije ni do koljena, a istovremeno ne mari za vaše osjećaje i nije ga briga za vaše mišljenje, nešto u vašoj ljubavnoj priči nije onako kako bi trebalo biti.

Skriva svoje emocije od vas

Ako nikada niste potpuno sigurni kako se vaš partner osjeća, vjerojatno je problem u tome što nije dovoljno opušten u vašem društvu. Uostalom, nije previše zabavno provesti cijeli život pogađajući što druga osoba želi, kako se osjeća i što misli.

Ne vjerujete mu

Nepovjerenje je jedan od prvih signala da vaša ljubav ide u potpuno pogrešnom smjeru. Sasvim sigurno ne želite provesti život propitujući svaki njegov korak, pogled i riječ te provjeravajući njegov mobitel ili pak e-mail.

Imate potpuno drugačije viđenje zajedničkog života

Vi želite djecu, ali on ih ne želi. Vi sanjate o velikoj kući na selu, a njemu je dovoljno 30 kvadrata u gradu. Vi se planirate i dalje obrazovati te graditi svoju karijeru, a on uopće ne zna što su to ambicije. Dok bi on svaki vikend provodio opijajući se s prijateljima, vi maštate o romantičnoj večeri u dvoje.

Ovo su samo neki od primjera oko kojih se parovi ponekad ne slažu, a koji vas ako ih na vrijeme ne riješite, mogu stajati veze, odnosno braka.

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Mladi konobar koji je sve oduševio: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše

Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u...

Još vijesti za vas