Nedjelja, 28 travnja, 2024

Monica Bellucci se zbunila u Banja Luci: Ovo je prvi put da sam u Srbiji…(Video)

Preporučeno

U kratkom obraćanju novinarima Monika Beluči (Monica Bellucci) kazala je da je ovo “prvi put da je u Srbiji”, ali joj je Emir Kusturica odmah sugerisao da je pogriješila, te se ispravila i naglasila “u Republici Srpskoj”, kao i da joj je drago što je tu…

Belluci: Vaš predsjednik je jako šarmantan čovjek
Belluci: Vaš predsjednik je jako šarmantan čovjek

Italijanska glumica Monica Bellucci sletjela na aerodrom u Mahovljanima kod Banje Luke gdje ju je dočekao režiser Emir Kusturica.

Upravo se čita:  Emotivna ispovijest majke zlostavljanog dječaka iz Zenice: Šutim i trpim, mogla bih nekog ubiti!

Prema najavama, nakon susreta s Dodikom, Monica Belluci bi trebala obići Andrićgrad, a zatim će ići u Drvengrad, na festival Kustendorf.

U Banju Luku je doputovala posebnim avionom koji je po nju poslao Milorad Dodik.

– Upravo sam stigla u Banju Luku. Vaš predsjednik je jako šarmantan čovjek – istakla je Beluči, te se glasno nasmijala na novinarsku opasku – “Kako ste mu odoljeli?”

Upravo se čita:  Kanada će kosponzorisati Nacrt rezolucije UN-a o Srebrenici

– Radi se o njegovoj energiji – dodala je ona.

Prelijepa glumica nije željela o sebi govoriti kao o “jednoj o najljepših žena svijeta”, a na takve komplimente kratko je poručila “Zar je to istina!?”

– Ne razmišljam na takav način o sebi. Ja sam majka, imam dvoje djece, porodicu, radim filmove i naslovnice za magazine. Takav imidž o meni kruži svijetom, ali ja sam ono što jesam – skromno je kazala Beluči.

Upravo se čita:  Putnici u nevjerici posmatrali dramu pri povratku iz Njemačke u Bosnu i Hercegovinu: Vozač autobusa se potukao sa putnikom zbog pasoša

Ona je istakla i da će uskoro sa Kusturicom snimati film, kao i da joj je ovo prilika da ostane neko vrijeme u regiji, upozna zemlju i ljude.

– Zaista mi je jako drago što imam ovu priliku – kazala je lijepa glumica. Kusturica je istakao i da je ovo bila “divna prilika” da najave snimanje filma “Ljubav i rat”.

(Bh-index/Nezavisne/Avaz)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ništa mi nije teško” Dječak iz Bosanskog Petrovca je glava domaćinstva nakon smrti oca, od četvrte godine vozi traktor

Trinaestogodišnji Miloš Jeličić iz Bosanskog Petrovca kompletan posao jednog seoskog domaćinstva preuzeo je na sebe nakon što mu je...

Još vijesti za vas