Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Impresivno u 45-oj godini: Jennifer Lopez pokazala savršeno tijelo u bikiniju i podigla temperaturu u zimskim danima

Preporučeno

544fdfcb-8f40-4272-9f74-059bd973813e-jennifer-lopez-preview

Njeno tijelo je zaista impresivno i u 45-oj godini, a djeluju kao da je i ona toga i te kako svjesna. Jennifer Lopez postavila je na Instagramu svoju fotografiju u minijaturnom bikiniju, a povod za ovu fotografiju je hladno vrijeme i žal za ljetom koje je odavno ostalo iz nas

– Želim ljeto! Mnogo je hladno ovog jutra – napisala je Jennifer.

Poznata pjevačica, osim bikinija, na sebi je imala dijamantske minđuše, lanac oko stomaka i sat sa dijamantima, što definitivno ukazuje na to da je nisu tako obučenu uslikali pored bazena, već da je u pitanju studijska fotografija.

JLO je kasnije, istog dana, pokazala svoje zategnute noge u mini haljini, dok je dolazila na snimanje “Američkog idola” u Los Anđelesu. Jennifer je jedna od sudija u ovom popularnom muzičkom šouu. Pjevačica je na sebi imala zanimljivu haljinu i “Kristijan Lubutan” štikle.

Ono što je paparacima zapalo za oko nekoliko dana kasnije je ogroman dijamantski vjerenički prsten koji je Jennifer nosila na lijevoj ruci. Ipak, s obzirom da je već par mjeseci singl, taj prsten je vjerovatno onaj koji joj je dao Marc Anthony davnih dana, a koji je ona zadržala.

Izdvajamo

Izdvajamo

Saharski pijesak u BiH dolazi početkom naredne sedmice

Na nebu Bosne i Hercegovine očekuje se postepeno naoblačenje, najavljujući dolazak saharskog pijeska u narednim danima, prema objavi na...

Još vijesti za vas